Pelin Batu Eşinden Şikayetçi Oldu

Pelin Batu Eşinden Şikayetçi Oldu
Ünlü isim Pelin Batu ile eşi Macit Bitargil arasında yaşanan tartışma ve suçlamalara bir yenisi daha eklendi. Pelin Batu eşi Macit Biratgil’i savcılığa şikayet etti.

Ünlüler dünyasında tartışmalar ve kavgalar bitmek bilmiyor. Ünlü evli çiftler arasında görülen anlaşmazlıklar bir süre sonra daha ileri boyutlara gidiyor ve çiftler arasında psikolojik ve hatta fiziksel şiddete kadar giden sorunlar baş gösteriyor. 2018 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenen ünlü isim Pelin Batu ile doktor eşi Macit Bitargil arasında son zamanlarda sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşanmaya başladığı magazin basını ve sosyal medyada yer almaya başlamıştı. Çift evlilik birliğinin bozulması sebebiyle sorunlar yaşamaya başlamış ve geçtiğimiz aylarda da Pelin Batu’nun talebi üzerine mahkeme Macit Bitargil aleyhine 2 ay uzaklaştırma cezası vermişti. Henüz bu olayların üzerinden çok zaman geçmeden Macit Bitargil karar aleyhine dilekçeyle başvurmuş ancak mahkeme kararın uygulanmasını duyurmuştu. Ancak Pelin Batu bu seferde eşi aleyhine tehdit ve kişilerin huzurunu bozma suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tehdit ve Huzuru Bozma

Ünlü isim Pelin Batu ile Macit Bitargil 2018 yılında Roma’da dünya evine girmişlerdi. Aradan geçen zaman içinde çiftin bir çocukları dünyaya geldi. Ancak yine bu zamanda çift arasında sorunlar başladı. Pelin Batu eşinin kendisine yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla mahkemeden 2 ay uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Ancak Pelin Batu eşinin durmaması üzerine bu sefer de eşi hakkında tehdit ve kişilerin huzur ve sükunu bozma suçlamasıyla savcılığa şikayette bulundu. Pelin Batu avukatı aracılığı ile savcılığa verdiği dilekçede “Macit Bitargil, bundan sonra sakinlik yok! Sen göreceksin, sadece bekle. Seninle hesaplaşacağız, bekle. Allah senin de ailenin de belasını versin. Göreceksiniz siz, şeklinde müvekkili tehdit etmiştir. Sürekli müvekkili tehdit ederek huzur ve sükununu bozan Macit Bitargil’den şikayetçiyiz” ifadelerini kullandı.

Karara İtiraz Etti

Pelin Batu’nun hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve 2018 yılında evlendiği doktor eşi Macit Bitargil tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle yeniden şikayet edildi. Daha önce Macit Bitargil, Pelin Batu tarafından aleyhine aldırılan uzaklaştırma kararına itiraz etmişti. Macit Bitargil itirazında iddiaların tamamının gerçeğe aykırı ve asılsız olduğunu belirtti. Ancak mahkeme Macit Bitargil’in itirazını reddederek koruma kararının uygulanmasına karar verdi.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar