Survivor ‘da sürpriz veda

Survivor ‘da sürpriz veda
Beyoğlu 39. Noterliği baş katibi Kenan Ersin Akbulut tarafından onaylanıp Acun Ilıcalı 'nın açıkladığı sonuçlara göre adaya veda eden ilk isim Ümit Erdim olarak açıklandı

Survivor’dan kim elendi? Eleme potasındaki 4 isim kim oldu? Eleme potasındaki isimler nasıl belirlendi?Adaya veda eden Ümit Erdim ne dedi? Ümit Erdim ‘in elenmesi karşısında Acun ‘un açıklaması ne oldu? Survivor ile ilgili merak ettikleriniz bu yazıda. İşte detaylar…

Survivor ‘da sürpriz veda

Daha 4 gün önce ekranlara merhaba diyen TV 8 ‘in fenomen programı Survivor da adaya ilk veda eden isim belli oldu. Survivor ödül oyununu kazanan gönüllüler kazanırken kaybeden takım ünlüler oldu. Hafta boyunca belirlenen 4 isim Berdan Mardini, Seçkin Piriler, Ümir Erdim ve Kürşat Juan oldu. 

Eleme konseyindeki 4 isim nasıl belirlendi?

İlk eleme adayı 6 oy alan Seçkin Piriler oldu. Konseyde adı yazılan diğer 2 kişiden 1 kişi Kürşat derken 2 kişi de Berdan ismini yazdı. Pazartesi 2. Eleme akşamında potaya gönderilen 2. İsim Berdan Mardini oldu. Performans yarışmasını kazanan kadınlarda Cansu Ümit Erdim ‘i göderirken erkeklerde birinci olan Barış da Kürşat ‘ın adını verdi Böylelikle konseyde eleme potasındaki 4 isim belirlenmiş oldu.

Ümit Erdim uzun süre konuşamadı

Beyoğlu 39. Noterliği baş katibi Kenan Ersin Akbulut tarafından onaylanıp Acun Medya’ya iletilen sonuçlara göre adaya veda eden ilk isim sürpriz bir şekilde Ümit Erdim olarak açıklandı. Böylece 2023 ‘ün adaya ilk veda eden ismi olan Ümit Erdim ;’Gidiyorum ama takımımın kazanacağına inanıyorum. Kazanan isim kırmızı takımdan biri olacak’ dedi.

Acun; Çok erken bir veda oldu!

Ümit Erdim ‘in elenmesi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Acun Ilıcalı “Gerçekten erken bir veda oldu. Benim beklentim daha uzun süre birlikte olmaktan yanaydı. Seyircilerimizin verdiği bir karar bu. Bize sana teşekkür etmek düşüyor. Çok güzel bir kariyerin ve umarım daha güzel halkalar eklersin” dedi.

Ümit Erdim kimdir ?

15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde doğan Ümit Erdim İlkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi. 1998 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oynadı. 1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştir. Birçok dizide rol almıştır. Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci olmuştur. Mike adında bir köpeği vardır. İstanbul'da bir lokanta işletmektedir. 2015 yılının Ocak ayında 3. sezonu başlayan "Benzemez Kimse Sana" programında jüri üyeliğini yapmıştır. 22 Mayıs 2017 yılında Seda Çınar ile evlenmiştir. Bu evlilikten iki çocuğu vardır.

Oynadığı Diziler

Böyle mi Olacaktı? (Konuk) 2002

Hayat Bilgisi (Varmısın Arif) Kanal D - Show TV 2003 - 2006

Gönül (Cemali) Kanal D 2006

Selena (Zülfikar Yıldız) atv 2006 - 2009

Adanalı (Konuk) atv 2008 - 2009

Teyzanne (Damperli) Star TV 2009

Benzemez Kimse Sana Star TV 2012

Doksanlar atv 2013

Kapanmadan Kazan (Konuk) atv 2013

Şefim (Konuk) atv 2013

Doksanlar atv 2013

Benzemez Kimse Sana (Juri Üyesi) Star TV 2015

Can tertip

18-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar