'Veda Mektubu' dizi çekimleri başladı

'Veda Mektubu dizi çekimleri başladı
Çekimlerin başladığı setten ilk karelerin geldiği 'Veda Mektubu' dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor

Kanal D'nin yeni dizisi 'Veda Mektubu' nerede çekiliyor? Veda Mektubu 'nun konusu ne? Senaristi ve yönetmeni kim? Oyuncu kadrosunda kimler var? Ve merak edilen bir çok konu yazımızın içeriğinde.İşte detaylar....

'Veda Mektubu' dizi çekimleri başladı

Yapımını Most Production ‘un yaptığı dizinin yapımcılığını Gül Oğuz üstleniyor. Setten ilk karelerin geldiği dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Senaryosunu Deniz Akçay ‘ın kaleme aldığı dizinin oyuncuları önceki gün de okuma provası için bir araya gelmişti.

Veda Mektubu dizisinin konusu

Hikayesini Gamestory ‘nin yazdığı dizide yıllar önce bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların yıllar sonra hesaplaşmasını konu ediniyor. Fakat bu hesaplaşma aşıkların çocukları üzerinden gerçekleşecek ve soluk soluğa izlenecek bir hikayeye dönüşecektir. Çekimleri İstanbul 'da devam eden diziyi izleyicileri merakla bekliyor.

Veda Mektubu oyuncu kadrosu

Nurgül Yeşilçay  - Alanur Yıldız

26 Mart 1976 doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan  oyuncu 1,60 m boyundadır. İkinci Bahar dizisi ile oyunculuk hayatına atılan Nurgül Yeşilçay Çağan Irmak’ın yönettiği Asmalı Konak ile tanındı. Son Nefesime Kadar, Kefaret, Gülperi, Paramparça, İşler Güçler gibi yapımlarda rol almıştır. Necati Kocabay ile evlidir.

Bennu Yıldırımlar  - Seher

22 Kasım 1969 İstanbul doğumludur. Makedon göçmeni olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Gönülden Gönüle adlı yapım ile oyunculuk hayatına atılan Bennu Yıldırımlar 169 cm boyunda ve 63 kg’dır.  Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Fikret karakteri ile ön plana çıkan oyuncu Kusursuz Kiracı, Sadakatsiz, Kadın, Avrupa Yakası gibi yapımlarda rol almıştır.

Selim Bayraktar  - Ziya

17 Haziran 1975 doğumludur. Irakta büyüyen oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Diyarbakır, Gaziantep Tiyatrolarında uzun yıllar görev yapan Selim Bayraktar 2006 yılında yayımlanan Köprü dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini  yaşamıştır. 175cm boyundaki oyuncu Destan, Zümrüdüanka, Aşk Ağlatır, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlarda rol almıştır.

Rabia Soytürk - Aslı

11 Mart 1996 İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimini  Hemşirelik Bölümünde tamamlayan güzel oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezinde Tiyatro Ve Oyunculuk eğitimi almıştır. 166 cm boyunda ve 49 kg olan Rabia Soytürk  Şahsiyet dizisi ile ekranlar karşısına ilk kez çıktı. Devamında Benim Adım Melek, Duy Beni gibi dizilerde rol aldı.

Hazar Motan – Beste

13 Aralık 1990 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. Henüz 7 yaşındayken Yanlış Saksının Çiçeği filminde çocuk oyuncu olarak yer almıştır. Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Cemre karakteri ile tanınan Hazar Motan daha önce Kanunsuz Topraklar, Can Kırıkları, Diğer Yarım, Paşa Gönlüm gibi yapımlarda rol aldı.

Kerem Alp Kabul  - Selçuk

Kerem Alp Kabul 1996 doğumludur. Tiyatro oyunları ile oyuncu oldu. Sosyete, Al Yazmalım, Nuh Tepesi, Hedefim Sensin gibi yapımlarda rol almıştır.

Emre Kıvılcım - Mehmet

2 Eylül 1990 Malatya doğumludur. Kimya Mühendisliği Bölümünü tamamladıktan sonra oyunculuk yapmak için Sadri Alışık Kültür Merkezinde burslu olarak oyunculuk eğitimi almıştır. 182 cm boyundadır.

Hakan Karsak

1 Nisan 1975 Diyarbakır doğumludur. 170 cm boyundaki oyuncu lise eğitimi sırasında katıldığı tiyatro etkinlikleri ile  oyunculuk hayatına atılmıştır. Arzu Gamze Menajerlik ofisi ile çalışan oyuncu daha önce Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Mahkum, Ulan İstanbul gibi yapımlarda rol almıştır.

Ümmü Putgül

28 Ocak 1982 Bodrum doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesinden mezun olmasının ardından Londra’ya oyunculuk eğitimi almaya gitmiştir. İftarlık Gazoz filminde oynayan  Ümmü Putgül, Avlu, Bir Annenin Günahı gibi yapımlarda rol almıştır.

Elif Çakman

9 Mayıs 1979 doğumludur. İstanbul Devlet Konservatuvarı Müzikal Bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır. Geniş Zamanlar, Kardeş Çocukları, Çoban Yıldızı, Tatlı İntikam, Ulan İstanbul gibi yapımlarda rol aldı.

Deniz Altan

26 Eylül 1994 doğumludur. 160cm boyunda ve 51kg’dır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olan Deniz Altan daha önce  Kazara Aşk, Kırmızı Oda, Aşk Ağlatır, Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır.

Asya Kasap

29 Eylül 2001 İzmir doğumludur. 158cm boyundadır.  İstanbul’da oyunculuk eğitimleri almıştır.  Ege’nin Hamsisi dizisi ile oyunculuk hayatına atılan Asya Kasap’ın rol aldığı yapımlar ise şu şekilde: Adı Sevgi, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, Saygı, Sen Anlat Karadeniz

Elif Uslusoy

29 Eylül 1997 İzmir doğumludur. İTÜ  Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Youtubeda yayımlanan Sesler Korosu adlı dijital diziyle oyunculuğa adım attı. Kardeşlerim dizisinde oynadı.

Ahmet Kaynak

Ahmet Kaynak 14 Aralık 1978 Kocaeli doğumludur. 181cm boyundaki oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önce Sen de Gitme, Yasak Elma, Beş Kardeş, Binbir Gece gibi yapımlarda rol almıştır.

Nazlıcan Demir

1998 doğumludur. Veda Mektubu dizisi ilk ciddi oyunculuk deneyimi olacak. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2020 yılında  mezun oldu. Nazlıcan Demir, Nimet Atasoy Menajerlik Ofisi ile çalışmaktadır.

Hande Eleman

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu Şafak Binay menajerlik ofisi ile çalışmaktadır. Daha önce televizyon deneyimi olmayan oyuncu Troya, Cadı Kazanı, Antigone gibi tiyatro oyunlarında rol aldı.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar