O Kız 18. bölüm izle

O Kız 18. bölüm izle
O Kız 18. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba akşamı 18. Yeni bölümüyle ekrana gelen O Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında.

O Kız 18. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen ve bu sezon başlayan diziler arasında başarısıyla adından söz ettiren O Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam Kanal D’de ekranlara geliyor. Content House tarafından hazırlanan ve başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Orhan Kılıç, Macit Koper ve Asiye Dinçsoy’un yer aldığı O Kız dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her bölüm hikayede seyirciyi şaşırtmayı başaran ve her an dahada açılan hikayesiyle yeni olaylar vadeden dizi otizmli bir baba ile kızının hikayesini anlatıyor. Her şeye ve herkese rağmen birbirini seven ve birbiri için her şeyi yapmaya hazır baba ile kızının hayatı ne yazık ki yaşadıkları olaylar ve çevrelerindeki kişilerle her an daha da değişir ve işler içinden çıkılamaz bir hale gelir. Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan O Kız dizisi 18. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

O Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle kanalını sevindiren O Kız dizisi seyirciyi ekrana bağlamayı başaran dizilerden. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kadir ve melek karşı karşıya gelmişlerdir. Kadir bu karşılaşmadan mutlu olurken Melek ise bir an önce ordan uzaklaşmak için çaba gösterir. Melek sinirleri bozuk bir halde Sitare’yi arar ve Sitare duydukları karşısında çöke olur ve hemen ajansın yolunu tutar. Kadir ve Zeynep ise birbirine sıkı sıkıya tutunmaya devam etmektedirler.

O Kız 18. Bölümde Neler Yaşanacak?

Content House tarafından Kanal D için hazırlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan O Kız her hafta Çarşamba akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Melek ve Zeynep karşı karşıyadır. Melek, Zeynep’in kızı olduğunu öğrenmiştir. Kadir’in yaşadıklarının unutulması için Ozan ve Zeynep çaba harcarken, Doruk ise Sitare cephesini ezmek için çabalamaktadır. Ozan ile Zeynep bu davette daha fazla yakınlaşırken Kadir ile Melek bir kez daha karşı karşıya gelir. Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan O Kız dizisi 18. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar