Survivor ekibiyle çok çarpıcı bir yarışma formatı geliyor!

Survivor ekibiyle çok çarpıcı bir yarışma formatı geliyor!
Fenomen yarışma programı Survivor 2020 ekibiyle yeni bir yarışma formatı geliyor. Acun Media yapımcısı Acun Ilıcalı yeni yarışma ile ilgili detayları paylaştı. İşte yeni yarışma!

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor, 2020 yılında da reyting rekorları kırdı. Koronavirüs salgını sebebiyle Tv8 ekranlarından her gün yayınlanan program çekişmeli yarışmaları, oyuncular arasında gelişen diyaloglar ve tartışmalarla en çok konuşulan programlardan da biri oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma Survivor, Dominik Cumhuriyeti'nde özel bir adada çekiliyordu. Acun Ilıcalı katılıdığı canlı yayında Survivor yarışmacılarıyla yapacağı yeni yarışma formatı hakkında açıklamalarda bulundu. Sürpriz yarışma formatı hakkında konuşan Ilıcalı, ünlü basketbolcu Cedi Osman'a da yarışmacı olma teklifi yaptı.

Acun Ilıcalı'dan yeni yarışma formatı

Acun Ilıcalı NBA'de mücadele eden ünlü basketbolcu Cedi Osman'ın instagram canlı yayınına katıldı. Canlı yayına Dominik'ten katılan Ilıcalı Survivor hayranlarını heyecanlandıran yeni yarışma formatı müjdesini verdi. Ilıcalı yarışmanın adının 'Anlat Bakalım' olduğunu belirtirken fortmatla ilgili açıklamada bulundu. Ilcalı, "Survivorcularla çok yakında yeni bir yarışma yapıyoruz. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz vereceğiz. Aycan'a Emre Belezoğlu'nu vereceğiz. Yasin'e Hadise'yi vereceğiz. Sonra Gubse var. Sercan ile Burak Yılmaz var. Barış'a da seni istiyoruz. Eğer katılırsan çok seviniriz" ifadelerini kullandı.

Cedi Osman'a yarışma tekilifi

Acun Ilıcalı Anlat Bakalım formatı hakkında bilgi verirken Cedi Osman'a da canlı yayında yarışmaya katılması için teklifte bulundu. NBA'de Cleveland Cavaliers formasıyla mücadele eden yıldız oyuncu Cedi Osman Ilıcalı'nın teklifine gülerek 'tamam abi' cevabını verdi. Oldukça eğlenceli bir canlı yayın yapan Acun Ilıcalı ve Cedi Osman futbol, basketbol, koronavirüs salgını ve Ilıcalı'nın düzenlediği yardım kampanyaları hakkında da konuştu. Survivor yarışmacıları ile ilgili de sık sık konuşulan yayında Ersin Korkut'un sakatlanması ve köpeğini kaybetmesi gibi yaşanan olumsuz durum da konuşuldu. Acun Ilıcalı Ersin Korkut'un yarışmada çok tutulduğunu ve şimdiye kadarki yarışmacılar arasında All Star konuma yükseldiğini belirtti. Acun Ilıcalı Survivor çekimleri için Dominik'te bulunuyordu ve canlı yayına oradan katıldı.

20-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar