Survivor Ekstra Semih Öztürk Neden Yok? Semih Öztürk Kimdir? Semih’in Eşi Kim?

Survivor Ekstra Semih Öztürk Neden Yok? Semih Öztürk Kimdir? Semih’in Eşi Kim?
Survivor’dan hemen sonra çıkan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak yer alan Semih Öztürk 8-9 Mart tarihli bölümlerinde yer almadı. Semih Öztürk neden yok? Merak ediliyor.

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star tüm heyecanıyla sürerken, Survivor’ı yorumlamak için Acun Ilıcalı tarafından oluşturulan yorum masaları kuruldu. Hakan Hatipoğlu ile gündüz kuşağı olan Panorama Masası ve haftanın belirli günleri Survivor’dan hemen sonra çıkan Survivor Ekstra masası. Furkan Dede sunumu ile Murat Özarı ve Semih Öztürk yorumlarıyla oluşan masa her yıl 4. Bir konuk yorumcu ile sürmeye devam ediyor. Bu yılki konuk yorumcuları ise Hanzade Ofluoğlu oldu. 8-9 Mart tarihinde Survivor Ekstra masasında yer almayan Semih Öztürk izleyiciler tarafından merak edildi. Semih Öztürk neden yok? Semih Öztürk Survivor Ekstra’dan ayrıldı mı? İşte merak edilenler…

 

 Survivor Ekstra Semih Neden Yok?

TV8’de yayınlanan Survivor’ın hemen ardından çıkan Survivor Ekstra programı haftanın belirli günlerinde, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanıyor.

 

Bu hafta Survivor Ekstra’daki eksiklik izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Yorumları ile programa damgasını vuran Semih Öztürk 8 Mart Salı ve 9 Mart Çarşamba akşamı programda yer almadı.

 

Semih Öztürk korona mı oldu? Semih Öztürk Ekstradan mı ayrıldı? Programı mı bıraktı? Yoksa kovuldu mu? Merak ediliyor. İzleyici bu soruları merak edip araştırıyor. 

 

Survivor Ekstra Semih Öztürk Kovuldu İddiası?

Semih Öztürk’ün programa çıkmayışı ile ilgili bazı iddialar konuşulmaya başlanmıştı. Semih Öztürk Acun Ilıcalı tarafından kovulduğuna dair iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, gördüğü kanser tedavisinin ardından vefat etmiş. Acun Ilıcalı ise cenaze için Dominik’ten Türkiye’ye dönmüştü. 30 Yıllık yakın arkadaşını kaybeden Acun Ilıcalı, içimden bir parça koptu diyerek üzüntüsünü dile getirmişti.

 

Survivor konseyinde ise Acun Ilıcalı yerine programı Murat Ceylan üstlemiş, yarışmacılara Alper Kazan’ı kaybettiklerini dile getirmişti. Bu duruma tüm yarışmacılar üzülmüş gözyaşlarını tutamamışlardı.


Semih Öztürk’ün eşi, Kurretulayn Matur’un Alpay Kazan’ın ölümünden sonra ‘’Hakkımızı helal etmiyceğiz’’ dediği iddia edildi. Bu duruma Acun Ilıcalı’nın çok sinirlendiği ve Semih Öztürk’ü programdan çıkardığı gündeme bomba gibi düştü. Bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

 

İddialar Gerçek Çıktı Semih Öztürk Survivor Ekstra’dan Ayrıldı!

Konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama gelmezken. 12 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan Ekstra programında Furkan Dede, ''Semih Öztürk ile ilgili durum netleşti o yüzden açıklama yapmam gerekiyor. Semih Öztürk’le bazı özel durumlardan dolayı yollarımız ayrıldı'' dedi.

Semih Öztürk Hangi Yarışmada Oynadı?

Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran Semih Öztürk

2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma programı ‘Ütopya’ adlı yarışmada yarışmıştı. 





Survivor Semih Öztürk Kimdir? Semih Öztürk Evli Mi? Ne İş Yapıyor?

Survivor Ekstra yorumcuları arasında yer alan Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Survivor 2016 sezonunda yarışan Semih Öztürk, yarışmadan sonra Survivor Panorama yorumculuğunu üstlenmeye başladı. İzleyicilerde büyük iz bırakan Semih Öztürk TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak yer aldı. Survivor ve Ütopya gibi yarışmalarla tanınan Semih Öztürk, Ütopya’nın bir diğer yarışmacılarından olan Kurretülayn Matur ile evli.



Semih Öztürk Eşi Kim? Kurretülayn Matur Kimdir?

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara Keçiören’de dünyaya geldi. Kurretülayn Arapça’da Nur Gözlü demektir. Babası Mardin’li, annesi Ispartalıdır. İstanbul Üniversitesi mezunu ve halen İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih sanat tiyatrosunun oyuncularından biridir. 

Kurretülayn Matur, daha önce tiyatro, dizi ve reklamlarında oynadı.

2012 yılında Kanal D’de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener’in, 2. Sezon Zuhal Topal’ın sunduğu ‘Kazanmak İçin 1 Dakika’ adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin liranın sahibi oldu.

2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler’in başrollerinde olduğu ‘Merhaba Hayat’ adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı.

2014 yılının Ekim ayında Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma programı ‘Ütopya’ adlı yarışmada Kurretülayn Matur; Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Ahmet Arda Sezen, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan (Ütopya), Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarıştı.


 Ütopya yarışmasına tanışan Kurretülayn Matur ve Semih Öztürk ilişkilerinin ardından nikah masasına oturdular. 

10-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar