Camdaki Kız Cana ölüyor mu?

Camdaki Kız Cana ölüyor mu?
Camdaki Kız Cana ölüyor mu? Camdaki Kız 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız bu akşam ki 34. bölümde Cana ölecek mi? soruları sorulmaya başlandı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, bu akşam 34. bölümü ile ekranlarda olacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Camdaki Kız 33. bölümde yaşananların ardından Nalan, sancılanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaşadığı tüm olayların ardından bebeğini de kaybetme eşiğine gelen Nalan'ı zorlu günler bekliyordu. Peki Camdaki Kız 34. bölümde neler yaşanacak? Camdaki Kız Cana ölecek mi? Tüm soruların cevabını sizler için yanıtladık.

Camdaki Kız Cana ölüyor mu?

Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, bebeğini kaybediyor. Evladını kaybetmenin acısıyla annesine sığınmak isteyen Nalan, yine yapayalnız kalıyor. 'Otur kalk eserinle gurur duy şimdi' diyerek kızını yerin dibine sokan Feride'nin aklında türlü planlar yer almaktadır. Tüm bunlar Nalan ile Hayri'nin adım adım yakınlaşmasına neden olacaktır. Öte yandan Feride ile Rafet bey intikam ateşi ile kavrulmaktadır. Torunlarının acısını yaşarken Sedat ile Cana'ya bir ders vermek isteyen ikili, bölüme damgasını vuracaktır. Rafet bey Sedat'ı parası ile imtihan ederken, Feride hanım ise Cana'yı canı ile imtihan edecektir. Yayınlanan Camdaki Kız 34. bölümün ardından diziseverler Cana ölüyor mu? sorularını yöneltmeye başladı. Cana'nın akıbetinin ne olacağını bu akşam yayınlanan bölümde hep birlikte öğreneceğiz. Nalan'ın Hayriye'ye minik bir hediye verdiğini ve ikilinin arasında aşka dönüşmesi beklenen bir yakınlaşma olduğunu göreceğiz.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanarak ekranlara getirilen dizisi, bu akşam 34. bölümü ile ekranlarda olacak.

Camdaki Kız geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Kanal d dizisi Camdaki Kız geçen hafta yayınlanan yeni bölümde, Cana ile Sedat'ın birlikteliğine bir kez daha şahit olan Alp, Nalan'a tüm gerçekleri anlatır. Koroğlu ailesine de daha fazla tepkisiz kalamayan Nalan, söyledikleri ile herkesi şaşkına çevirir. Bunun üzerine yaşadıklarını daha fazla kaldıramayan Nalan bebeğini düşürür. 

Camdaki Kız oyuncu kadrosu

Başrollerinde Burcu Biricik'in yer aldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız oyuncu kadrosunda, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Nur Sürer, Şerif Erol, Engin Şenkan, Devrim Yakut, Tamer Levent, Hande Ataizi ve Tuğrul Tülek gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

10-03-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar