Survivor Elemede Şok İsim! Survivor’da Elenen İsim Kim Oldu? Kim Gitti? | 30 Mart Çarşamba

Survivor Elemede Şok İsim! Survivor’da Elenen İsim Kim Oldu? Kim Gitti? | 30 Mart Çarşamba
Survivor birleşme partisinden sonra yaşanan ilk eleme gerçekleşti. Survivor 64. Bölümde adaya veda eden isim belli oldu. Elenen isim şok etkisi yarattı. Survivor’da kim gitti?

Birleşme partisinin ardından Survivor 2022 All Star kaldığı yerden devam ediyor… Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Birleşme öncesi iki dokulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı iki eleme adayı çıkarmıştı. Dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası Survivor eleme adayları belli oldu. 30 Mart Çarşamba akşamı yaşanan eleme konseyinde büyük bir sürpriz yaşandı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan isim konseyde herkesi şaşkına çevirdi. Seyircilerden en az oyu alan isim kim oldu? Adaya ve survivor hayallerine veda eden isim kim oldu? Survivorda kim elendi? Konseyde neler yaşandı? Acun Ilıcalı konseyde yeni kuralı açıkladı. Yokluk Adası ne? İşte tüm merak edilen soruların cevapları…

 

Survivor’da Yaşananlar… Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Birleşme partisi öncesi iki dokulmazlığı da kaybeden Gönüllüler takımı iki eleme adayı çıkarmıştı. 

25 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının İlk Eleme Adayı; Evrim Keklik oldu.

 

 İkinci Eleme Adayı; Hikmet Tügsüz oldu.

 

Dün oynanan dokunulmazlık oyunu kıran kırana verilen mücadele ile geçti. Ünlüler ve Gönüllüler elleri bağlı bir şekilde labirentten geçerek zorlu bir parkur tamamlamıştı. 

 

Oyun hem sayıca az kalan Ünlüler takımı için hem de sayısını korumak isteyen Gönüllüler Takımı için büyük önem arz ediyordu. Fakat 30 Mart Çarşamba akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu: Ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununu yine kaybeden Gönüllüler eleme adaylarının dördünü de kendi takımlarından çıkarmış oldu.

 

3. Eleme Adayı; Gökhan Keser oldu.

 
4. Eleme Adayı ise; Performans birincisi olan Berkan Karabulut ise dördüncü eleme adayı olarak Yasin Obuz’un adını verdi.

 

30 Mart Çarşamba akşamı Ünlüler - Gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Ödül karnıyarık ve pilav olarak açıklandı. Kıran kırana geçen parkur mücadelesinde Kadınlar ve Erkekler ayrı ayrı yarıştı. Kadınlarda ödül oyununu Gönüllüler aldı. Erkeklerde de ödül kazananı Gönüllüler takımı oldu. 2-0 skorla ödül Gönüllülerin oldu.

 

 

Survivor’da Kim Gitti?

Survivor’da elenen isim herkesi şoke etti! Eleme adayları sırasıyla Evrim Keklik, Hikmet Tuğsüz, Gökhan Keser ve Yasin olmuştu.

 

Evrim ‘’Defalarca potaya girdim, defalarca çıktım, çıkacağım da. Bakalım ilk potaya girenler çıkabilecekler mi?’’ sözleri ile dikkat çekti.

 

Dün akşamki seyirci oylaması ile elenen aday belli oldu. Acun Ilıcalı oyların birbirine çok yakın olduğunu ve rekor oy geldiğini söyledi.

 

30 Mart Çarşamba akşamı Adaya veda eden isim, Elenen Kişi: YASİN OBUZ oldu.

 

Herkes Yasin’in adının söylenmesi ile şaşkınlık içinde kaldılar. Batuhan elenmez denilen kişi bak nasıl elendi, bundan sonra birini elenmez diye potaya koyarken bi daha düşünün dedi. Nisa ise gözyaşlarına boğuldu. Yasin ise Acun Ilıcalı artık arkadaşlarınla vedalaşabilirsin dediğinde, sadece Nisa, Evrim, Gökhan, Ogeday ve Ayşe ile vedalaşacağım. Bundan sonra çıktığımda da yalnızca Gökhan’ı destekliycem dedi.

 

Yasin’in adı okunduğunda ise hikmet’in güldüğü, işte adalet dediği duyuldu. Ünlüler takımından Barış ise, Hikmet’in gülmesine tepki göstererek sen niye gülüyorsun diyerek hesap sordu. Ben bir iyileşeyim soracam ben sana ozaman diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

 

Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor’da Yeni Dönem Başlıyor! Sürgün Adası Bitti, Yokluk Adası Başlıyor!

 Yokluk Adası Ne?

Survivor’da artık Yokluk Adası dönemi başlıyor! Acun Ilıcalı; ‘’ Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiç kimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiç kimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiç kimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz. 

Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz bir ortamda o şartlarda yaşayacaksınız. 

Yakınlarda bir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil’’ dedi.

31-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar