Kiracı Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Kiracı Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu
Fox Tv için hazırlıkları süren Kiracı’nın kadın başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz’in ardından erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Dizide Serkay Tütüncü başrol olarak yer alacak.

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren ve büyük bir değişiklik olmazsa Pazar günü sete çıkması beklenen yeni dizi Kiracı’nın uzun zamandır beklenen erkek başrol oyuncusu belli oldu. Bu sezon yeni yayın giren dizilerinden beklediği verimi alamayan ve büyük bir hüsran yaşayan Fox Tv’nin yeni dizisi Kiracı kanal için de büyük önem taşıyor. Yaz aylarına girilen bu günlerde dizinin kanalın ana gücü olacağı tahmin ediliyor. Üzerinde titizlikle çalışılan ve çarpıcı bir hikayeye sahip olan Kiracı dizisinin kadın başrol oyuncusu daha önceden açıklanmış ve bu oyuncunun güzel ve başarılı isim Dilan Çiçek Deniz olduğu duyurulmuştu. Dilan Çiçek Deniz’le aynı seti ve sahneyi paylaşacak olan erkek başrol oyuncusu için ise titiz bir çalışma yapıldı ve sonunda bu isme karar verildi. Kiracı Dizisinde Dilan Çiçek Deniz’in partneri olarak erkek başrol oyuncusu genç ve başarılı oyuncu Serkay Tütüncü belirlendi.

Serkay Tütüncü Kiracı Dizisinde

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Nisan ayı sonu gibi yayına girmesi beklenen Kiracı dizisinin cast çalışması tamamlandı. Daha önce pek çok ünlü isimle anlaşan yapım şirketi erkek başrol oyuncusu olarak Serkay Tütüncü ile el sıkıştı. Daha önce teklif götürülen Serkay Tütüncü’nün çalışma programının uygun olmadığı öğrenilmişti. Son gelişmeler sonrası genç oyuncunun çalışma programı Kiracı dizisine göre düzenlendi ve dizide rol alması için bir sorun kalmadı ve Serkay Tütrüncü Kiracı dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu. Pazar günü sete çıkarak çekimlerine başlayacak Kiracı dizisinde böylece Dilan Çiçek Deniz’in partneri olarak Serkay Tütüncü belirlenmiş oldu.

Kiracı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

MF Yapım tarafından hazırlanan Kiracı dizisi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alırken yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Dizi bir apartmanda yaşayan farklı karakterlerdeki insanların hayatlarını anlatıyor. Dram, aşk, gerilim türünde ele alınacak dizinin oyuncu kadrosunda belirlenmiş durumda. Dizide usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, Dilan Çiçek deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz ve İncinur Daşdemir gibi isimler yer alıyor. Dizinin çekimlerinin bu pazar günü başlaması ve nisan sonunda da yayına girmesi bekleniyor.

31-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar