Survivor Ersin Korkut Diskalifiye mi Oluyor?

Survivor Ersin Korkut Diskalifiye mi Oluyor?
Tv 8’in başarılı yarışma programı Survivor’da şok bir gelişme yaşanıyor. Yarışmanın ünlüler kadrosunda yer alan Ersin Korkut diskalifiye mi ediliyor? İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği yarışmaların başında gelen Survivor 2020 tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacıların üst seviyede psikolojik ve fiziksel olarak zorlanmasına sebep olan ve adeta bir sınava benzeyen yarışma özellikle bu sezon daha zorlu parkurlarla yarışmacıları adeta hayatından bıktırmış durumda. Üst seviyede rekabet, zorlu parkurlar, adadaki zor şartlar, psikolojik gerilim tüm yarışmacıları zorlarken zaman zaman sakatlanmalar ve adaya ve yarışmaya uyum sağlayamayanlarda oluyor. Bu sezon pek çok yarışmacının diskalifiye olduğu yarışmada şimdi de yarışmanın gözde ve başarılı isimlerinden oyuncu Ersin Korkut diskalifiye ile karşı karşıya kaldı. Oyuncunun adadaki kurallara aykırı davranışları sebebiyle diskalifiye edileceği iddia edildi. İşte detaylar!

Ersin Korkut’a Diskalifiye Şoku!

Ekranların heyecanlı ve sevilen yarışma programlarından fiziksel güç ve psikolojik dayanıklılığı ön planda tutan Survivor 2020’de diskalifiye şoku yaşanıyor. Bu sezon ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan rekabetle seyirciyi ekrana bağlayan Survivor 2020’de iddialara göre ünlüler kadrosunda yer alan oyuncu Ersin Korkut adada sigara içerken yakalandı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı tarafından sigara içerken yakalanan Ersin Korkut’un bu davranışına Acun Ilıcalı’nın çok sinirlendiği ve yakın zamanda bir karar vereceği iddia edildi. Bilindiği gibi adada yarışmacılar birçok imkandan mahrum yaşamak zorundalar. Yemek, içmek, iletişim, barınma bu imkanların başında yer alırken yarışmacıların sadece parkurlardaki zorlu yarışmalarda başarılı olmaları değil aynı zamanda imkansızlıklarla da mücadelede başarılı olması bekleniyor.

Ersin Korkut Diskalifiye mi Oluyor?

Ünlüler takımında her alan ve adadaki yarışmalarda oldukça başarılı bir performans sergileyen ve ünlülerin arasında başarıları ve yardımlaşmalarıyla göz önünde olan Ersin Korkut’un adada sigara içerken yakalanması pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Öncelikle Survivor 2020’de yarışmacıların adada sigarayı nereden buldukları, bunun yanında başka şeylere de ulaşıp ulaşamadıkları sorgulanırken aslında adada yarışmacıların çok da zor olmayan şartlarda mı yaşadıkları gib, her dönem sorulan sorular sorulmaya başlandı. Acun Ilıcalı’nın konuyla ilgili yakın zamanda bir açıklama yapması ve Ersin Korkut’la ilgili iddialar karşısında ne karar vereceği merakla beklenir oldu. İddialar gerçekse Acun Ilıcalı’nın tavrı bu konuda belirleyici olacaktır. Bekleyip göreceğiz.

25-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar