EDHO'da şok ayrılık!

EDHO'da şok ayrılık!
Salı akşamlarına damga vuran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok bir ayrılık gerçekleşti. 161. bölümüyle ekrana gelen EDHO’dan ayrılan yıldız oyuncu kim?

Salı akşamlarına damga vuran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok bir ayrılık gerçekleşti. 161. bölümüyle ekrana gelen EDHO’dan ayrılan yıldız oyuncu kim, son bölümde neler yaşandı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

EDHO'da şok ayrılık!

Salı akşamları Atv ekranlarında reyting rekorları kıran ve Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen ve Ozan Akbaba gibi usta oyuncuları buluşturan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 161. son bölümünde Ali Sürmeli fırtınası eserken Altan rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Mehmet Çepiç diziye veda etti.

Hızır – Tufan ikilisi Altan'ı öldürdü!

EDHO 161. Yeni bölümü yer değişikliğine sahne oldu. Ceylan'ı kaçırarak Hızır'ı tehdit eden Altan, Tufan’ın oyununa kurban gitti. Sonradan araları bozulsa da “Eski dost odüşman olmaz” sırrınca yeniden bir araya gelen Tufan ve Hızır, yeniden iş birliği yaptı. Tufan ve Hızır, tuzağa düşürdükleri Altan'ı öldürünce onu oynayan Mehmet Çepiç de EDHO'ya veda etmiş oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 24 Mart Salı ekrana gelen 161. Bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

EDHO son bölümde neler yaşandı?

Altan’ın öldürülüşüyle meydana gelen boşluğu Doğan Baba karakteriyle dolduran EDHO yine fenomen bir karaktere imza atacak gibi görünüyor. Kurtlar Vadisi’nde oynadığı efsane Zaza rolüyle unutulmazlar arasına giren Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Doğan Baba rolü, Çakırbeyliler ile yeni düşmanları arasında bir köprü görevi görecek.

İlyas ve Behzat, düşmanları tarafından dolduruşa getirilerek tuzağa çekilir. Hiç ummadıkları bir anda Tufan'dan yardım gelir. İki dost Alparslan’ın da desteğiyle ölümden kurtulur. Bu sırada Kepelilerin ortaya çıkması Çakırbeyliler’e karşı yeni bir cephe anlamına gelmiştir ancak Altan ile olan savaş devam ederken yeni bir düşmanla uğraşmak istemezler. Altan’dan bir an önce kurtulmak isteyen Hızır, kendisine engel olacağını düşündüğü kim varsa uzlaşma yoluna gider. Hatta Kepelilerle Façalıların arasını bulmak için Doğan Baba formülünü hayata geçirir. Herkes tarafından sözü dinlenen Doğan Baba artık devreye girmiştir. Bu sırada Hızır'ı bir türlü yenemeyen Altan, daima planlarını bozan Ceylan ve Alparslan'ı hedefine koyar. Bu planı harekete geçirmek için Tufan’dan yardım istemek gibi bir gaflete düşer ve bunu da hayatıyla öder. İki eski dost tekrar bir araya gelerek Altan’ı tuzağa düşürür.

Mehmet Çepiç kimdir?

1962 Ankara doğumlu usta oyuncu, Ankara Halk Tiyatrosu kursu öğrencilerindendir. 1981 yılında Fareyi Öldürmek adlı tiyatro ile profesyonel oyunculuk hayatına başlayan Çepiç, TRT‘de seslendirme, oyunculuk ve sunuculuk yaptı. Ankara Sanat Tiyatrosunda ve Flash TV‘de yapımcı ve oyuncu olarak görev yapan usta isim, 1997 yılından beridir yerli dizilerde oynamaktadır. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

26-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar