Survivor Hikmet Tuğsuz Kimdir? Hikmet Tuğsuz’un Boyu ve Yaşı Kaçtır ve Nerelidir?

Survivor Hikmet Tuğsuz Kimdir? Hikmet Tuğsuz’un Boyu ve Yaşı Kaçtır ve Nerelidir?
Tv 8 ekranlarında yeni yayın döneminde başlayacak olan ve seyircinin heyecanla beklediği Survivor All Star Yarışmasına seçilen Hikmet Tuğsuz kimdir, yaşı ve boyu kaçtır?

Tv 8 ekranlarında yeni yılın ilk aylarında başlayacak olan ve bu sezon All Star formatıyla ekrana gelecek Survivor Türkiye’de adaylar belli olduktan sonra heyecan bir kat daha arttı. Yakın zamanda Dominik Cumhuriyeti’ne gidecek ve burada yarışmanın yapılacağı adada kampa girecek olan adaylar şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. Yarışmaya daha önce 2019 sezonunda da katılan ve yarışma seyircisinin ve program ekibinin büyük beklenti içinde olduğu Hikmet Tuğsuz sporla yakından ilgilenen ve sporu meslek olarak seçen biridir. 2019 sezonunda katıldığı Survivor Türkiye’den şanssız bir şekilde sakatlanarak ayrılmak zorunda kalan Hikmet Tuğsuz 2022 Survivor All Star’ın da kadrosunda yer aldı.

2019 Sezonunda Neler Yaptı?

Asıl Mesleği antrenörlük olan Hikmet Tuğsuz 2019 Survivor’da Türkiye Yunanistan arasındaki mücadelede Türkiye takımında yer almıştır. Hikmet Tuğsuz yarışma öncesi yaptığı açıklamada “Toroslarda büyüdüm, ailem hayvancılık yapıyor. Spor yapıyordum aktif olarak ancak bıraktım. Milli takım antrenörlüğü yapıyorum. Bana atletizmde Deli Hikmet derler, kimsenin yapamadıklarını yaptığım için. Survivor senin yerin dediler ve ben de başvurdum. Survivor’da her şey bana göre. Gözümün gördüğü her şeyi yapabilirim” ifadelerini kullanmıştı. Hikmet Tuğsuz daha sonra katıldığı yarışmadaki oyunlardaki hırsı ve azmiyle dikkatleri çekmiş ve yarışmanın favorileri arasında gösterilmeye başlanmıştır. Özellikle fiziğe dayalı oyunlarda üst düzey performans gösteren Hikmet Tuğsuz ne yazık ki bir oyun sırasında çok talihsiz bir sakatlık geçirmiş ve dizlerindeki tüm bağlar kopmuştu. Yarışmaya devam edemeyen Hikmet Tuğsuz daha sonra ameliyat olmuş ve uzun süre tedavi görmüştü.

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yeni yılda yayınlanmaya başlayacak olan Survivor All Star kadrosunda yer alan Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan mezun olmuştur. Daha sonra özellikle atletizme yönelen Hikmet Tuğsuz katıldığı pek çok yarışmada başarılar ede etmiştir. Daha sonra sporculara antrenörlük yapmaya başlayan Hikmet Tuğsuz 35 yaşındadır ve 188 cm boy, 93 kilo ağırlığındadır. Hikmet Tuğsuz Survivor 2022 All Star’ın iddialı isimleri arasında bulunmaktadır.

14-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar