Survivor Mert Kimdir? Eski Sevgilisi Kim Çıktı?

Survivor Mert Kimdir? Eski Sevgilisi Kim Çıktı?
Tv 8’de yayınlanan Survivor 2020’de adeta fırtınalar estiren Survivor Mert Öcal’la ilgili bilinmeyenler ne, Mert Öcal’ın eski sevgilisi kim? İşte haberin detayları!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve tüm Türkiye’nin heyecanla ve merakla takip ettiği yarışma programı Survivor 2020 ünlüler ve gönüllüler arasındaki çekişmeyle tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma özellikle son zamanlarda koronavirüs sebebiyle dizilerin ve çok izlenen programların çekimlerine ara vermesiyle ekranlarda adeta rakipsiz kaldı ve bu da yarışmanın reytinglerine inanılmaz bir şekilde yansıdır. Her bölüm ilk üçte yer alan ve çoğunlukla da ilk sırada yer alan Survivor 2020 finale yaklaştıkça da heyecan daha da artıyor ve bu da yine izlenme oranlarına yansıyor. Yarışmada geçtiğimiz günlerde yapılan araba ödülünü kazanan oyuncu Mert Öcal internette en çok kim olduğu merak edilen isimlerden oldu. Bizde Survivor 2020’nin Ünlüler takımında yer alan ve araba ödülünü kazanan Mert Öcal’ın kim olduğunu sizler için araştırdık. İşte Mert Öcal’ın kimdirin cevabı!

Survivor Mert Öcal Kimdir?

Survivor 2020’nin Ünlüler takımında yer alan ve şu sıralar oldukça popüler olan oyuncu Mert Öcal özellikle geçtiğimiz günlerde yapılan araba yarışını kazanmasıyla dikkatleri daha da üzerine çekti. Survivor 2020’de ünlüler takımında yer alan oyuncu Mert Öcal 29 Eylül 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ocal 2004 yılında girdiği Best Model of Turkey ve peşinden de Best Model of The World yarışmalarından birincilikle ayrılmıştır. Öcal bu birinciliklerin ardından yurt dışı ve yurt içinde pek çok katalog ve defilelerde model olarak çalışmıştır. Mert Öcal daha sonra dizilerde oyuncu olarak rol almaya başlamış ve pek çok dizide oynamıştır. Bunlardan en bilinenleri, Aşk yeniden, Bizim Okul, Mahmut ile Meryem, Kız annesi, Görgüsüzler, Oyun Bitti, Rüyalarda Buluşuruz, Nehir ve Asla Unutma adlı dizilerdir.

Survivor Mert Öcal’dan Eski Sevgili Sürprizi!

Survivor 2020’de fırtınalar estiren ve son olarak araba ödülünü kazanmayı başaran Ünlüler takımından Mert Öcal’la ilgili sürpriz bir gelişme bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Başarılı oyuncu ve son zamanların Survivor’u Mert Öcal’ın daha önceki yıllarda oyunculuk yaparken yine kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik’le sevgili oldukları ortaya çıktı. Mert Öcal ve Gamze Özçelik aynı zamanda daha önce birlikte Arka Sokaklar’da da rol almışlardı. İkilinin bir süre birlikte oldukları ve sonra ayrıldıkları öğrenildi.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar