Survivor Mert Öcal, Sen Çal Kapımı dizisine katıldı

Survivor Mert Öcal, Sen Çal Kapımı dizisine katıldı
Sen Çal Kapımı dizisine ünlü Survivorcu Mert Öcal katıldı. Survivor yarışmasıyla yıldızı bir kez daha parlayan ünlü oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Fox TV'nin cumartesi akşamlarına damga vuran Sen Çal Kapımı dizisine ünlü Survivorcu Mert Öcal katıldı. Hayranları merak ediyor, Mert Öcal kimdir? Survivor yarışmasıyla yıldızı bir kez daha parlayan ünlü oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Survivor Mert Öcal, Sen Çal Kapımı dizisine katıldı

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi yeni transferler ile de gündeme geliyor. Cumartesi akşamları Fox Tv’de yayınlanan diziye adını Survivor yarışmasıyla duyuran ünlü oyuncu Mert Öcal dahil oldu. Mert Öcal’ın Sen Çal kapımı dizisinde hangi karakteri canlandıracağı belli olmadı. Canlitv platformu olarak konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyuracağız.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler yaşandı?

İhale konusunda Balca'nın tuzağına düşmeyen Eda, gizli ortağın babaannesi Semiha Hanım çıkmasıyla neye uğradığını şaşırır. Serkan'ın güveni sarsılır. Her ne kadar olaydan haberi olmadığını Eda söylese de Serkan ona inanmaz. Serkan ve Eda'nın olayından faydalanmaya çalışan Semiha Hanım, şirkette olağanüstü hal ilan eder. Bir toplantı düzenleyen Semiha Hanım, Alptekin Bey'i tehdit ettiğini ve onun da yurt dışına kaçtığını söyleyince tüm çalışanlar karşısında hazır ola geçer. Artık yeni hedef Ayfer ve Eda'nın evidir. O sırada Aydan, Alptekin'den gelen boşanma sözleşmesini Ayfer Hanım'a gösterir. İkili bir plan yapar. Aydan'ı komşusu Aysun olarak tanıtır. Barışan Eda ve Serkan yeni bir başlangıç yapmaya karar verirler. Saatler gece 12'yi gösterdiğinde birbirlerine ilişkileri hakkında kararlarını bildirmek üzere anlaşıp ayrılırlar. Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Mert Öcal Kimdir?

1982 İstanbul’da doğan Mert Öcal, katıldığı 2004 Best Model of The World yarışması birinci bitirdi.  Hem mankenlik hem de oyunculuk yapan Mert Öcal, kariyerine “Asla Unutma” dizisiyle başladı. "Asla Unutma" dizisinde canlandırdığı Salih karakteriyle tanınan oyuncu 2020 Survivor yarışmasına katılmış ve uzun süre mücadele etmişti.

Rol Aldığı Diziler

İsimsizler (2017)

Savaşçı (Baran, 2017)

Aşk Yeniden (Ertan, 2015)

Bizim Okul (Murat, 2013)

Kız Annesi (Yalçın, 2011)

Görgüsüzler (Yılmaz, 2008)

Oyun Bitti (Murat, 2007)

Rüyalarda Buluşuruz (Murat, 2006)

Doktorlar (2010)

Nehir (2005)

Asla Unutma (Salih, 2005)

Rol Aldığı Filmler:

Defne'nin Bir Mevsimi (İnayet, 2016)

Mahmut İle Meryem (2012)

Takkeci Baba Rüya Peşinde (Vehbi, TV Filmi 2011)

 

26-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar