Coşkun Sabah bu kez de ünlü magazinciyle tartıştı

Coşkun Sabah bu kez de ünlü magazinciyle tartıştı
Önceleri yaptığı müzikle şimdi de tartışmalı açıklamalarla gündeme gelen Coşkun Sabah bu sefer de ünlü sunucu Bircan Bali ile tartıştı. Coşkun Sabah neden canlı yayını terk etti?

Günlerdir yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen ünlü sanatçı Coşkun Sabah bu sefer de ünlü magazinciyle tartıştı. Coşkun Sabah, daha önce de geçen hafta da kızı ve İzmirliler ile tartışmaya yol açmıştı. Coşkun Sabah neden tartışmalara yol açıyor bu seferki tartıştığı magazinci kim? Hayranları merak ediyor Coşkun Sabah hangi sözleriyle gündeme geldi? Şimdi detaylar

Coşkun Sabah bu kez de ünlü magazinciyle tartıştı

Önceleri yaptığı müzikle sonrasında da tartışmalı açıklamalarla gündeme gelen Coşkun Sabah bu sefer de ünlü sunucu Bircan Bali ile tartıştı. Marka olmuş isminin sürekli tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara karıştığı sanatçı Coşkun Sabah canlı yayın yaptığı televizyon sunucusu Bircan Bali ile gerilim yaşadı. Canlı yayına bağlanan Coşkun Sabah, yaşadığı polemik sonrası Bircan Bali'ye kızıp telefonu kapattı.

Beyefendi sözüne alındı

Yaptığı açıklamaların ateşi soğumadan yeni bir tartışma başlatarak sürekli gündemde kalan Coşkun Sabah, canlı yayına bağlandığı programı terk etti. Pandemi sırasında geçinemediğini söyleyen oyunculara kızarak sert açıklamalar yapan Coşkun Sabah epey gündemde kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde 32 yıl önce aşk yaşadığı Hülya Avşar’ın kendini ünlü gol kralı Tanju Çolak ile aldattığını ifade eden Sabah, sonrasında da bunu yalanlamıştı. Geçen hafta da kızının fotoğrafları üzerinden İzmirlilerle polemiğe giren ünlü udi sanatçısı Coşkun Sabah, çıkan sert tepkiler üzerine haberi yine yalanlamıştı. Söylemezsem olmaz programına telefonla bağlanan Coşkun Sabah konuların hatırlaması üzerine gerildi. Tartışmaya yol açan konuların konuşulması sırasında kendisine 'Beyefendi' diyen Bali'ye kızınca ünlü sunucu iyice çileden çıktı.

Bu sefer de Bircan Bali tepki gösterdi

Hülya Avşar’ın kendisini Tanju Çolak ile aldattığı iddiası ile magazin gündemine bomba gibi düşen, kızı Roza Sabah'ın fotoğrafları üzerine yaptığı şehir ayrımı ile büyük tepki toplayan 68 yaşındaki Coşkun Sabah bir şekilde gündeme gelmekle suçlanıyordu. Suçlamalar üzerine canlı yayına bağlanan Coşkun Sabah yaşadığı süreci anlatırken iyice gerildi. Bircan Bali’nin sesini yükselterek “Beyefendi” diyerek kendisini uyarması üzerine telefonu kapattı ve canlı yayından koptu. Sunucu Bircan Bali ise yaşadığı şok üzerine Coşkun Sabah’a şu cümlelerle tepki gösterdi. "Eskilerde böyle kompleks var. Bana ne sizin isminizden soy isminizden..."

26-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar