Survivor Mert Öcal’a Teklif Üstüne Teklif Geliyor!

Survivor Mert Öcal’a Teklif Üstüne Teklif Geliyor!
Survivor 2020’ye damga vuran yarışmacılardan biri olan ve geçtiğimiz haftalarda yarışmadan elenen oyuncu Mert Öcal’a birçok yerden iş teklifleri geliyor. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve son beş aydır tüm reytinglere ambargo koyan ve seyircinin hemen her akşam heyecan ve merakla takip ettiği ve desteklediği yarışmacının kazanması için destek verdiği Survivor 2020 Yarışması bugün yapılacak finalle sona eriyor. Birbirinden güçlü isimlerin hem fiziksel hem de psikolojik olarak her türlü zorluğa karşı verdikleri mücadele sırasında özellikle bu sene pek çok ilk yaşandı ve yarışmacılar her sene olduğundan daha fazla zorlandılar. Survivor 2020 yarışmasına damga vuran yarışmacıların başında gelen ve daha önceki haftalarda elenen ve yarışmada ünlüler safında yer alan oyuncu Mert Öcal yarışmadan elendikten sonra da gündem olmayı başardı. Ünlü isim pek çok platformda kendisine destek verenlerle bir araya gelirken son zamanlarda kendisine de teklif üstüne teklif gelmeye başladı. Henüz hangi teklifi kabul edeceği konusunda karar vermeyen Öcal’ın aldığı tekliflerle ilgili detaylar haberimizde!

Mert Öcal Paylaşılamıyor!

Survivor 2020 yarışmasında yer alan ve geçtiğimiz aylarda elenen başarılı oyuncu Mert Öcal elendikten sonra pek çok teklif aldı. İddialara göre Survivor’da yarıştığı zaman içerisinde yarışlara ave arkadaşlarına stratejik bir bakış açısıyla yaklaşan ve ekip ruhunu her zaman en üstte tutan Mert Öcal yarışmadan elendikten sonra ada gündem olmayı başardı. Mert Öcal elendikten sonra da özellikle yarışmada gösterdiği performans ve kişilikle ilgili olarak da teklifler almaya başladı. Bu tekliflerin başında yarışmacıyı bünyesine katmak isteyen ve onunla çalışmayı arzulayan Acun Medya bulunuyor. Acun Medya’nın yarışmadan elendikten sonra Mert Öcal’a kendileriyle birlikte çalışması konusunda teklif götürdüğü iddia edilirken bu teklifi öğrenen ve Atv ekranlarında Çarşamba akşamlarına damga vuran Kuruluş Osman dizisinden de Mert Öcal’a yeni sezon için teklif götürüldü.

Hangisini Seçecek?

Acun Ilıcalının sahibi olduğu Acun Medya’nın birlikte çalışmak için teklif götürdüğü Mert Öcal bu teklifin ardından Atv’de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinden de teklif aldı. Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosunda yer alması için teklif götürülen oyuncunun özellikle uzayan saçı ve sakalının dizi için cazip olduğu aktarıldı. Mert Öcal’a bir başka teklif iddiası ise geçtiğimiz günlerde Çağatay Ulusoy’un son anda ayrıldığı Barbaros adlı diziden geldi. TRT 1 ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek dizi için yapım şirketinin başarılı oyuncuya teklif götürüldüğü iddia edildi. Peş peşe gelen teklifler karşısında henüz bir karar vermeyen Mert Öcal’ın önümüzdeki günlerde gelecek günlerle ilgili kararını vermesi bekleniyor.

14-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar