Survivor Merve Aydın’a Ne Oldu? Merve Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor Merve Aydın’a Ne Oldu? Merve Diskalifiye Mi Oldu?
Survivor All Star’da 5 Mayıs Perşembe akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda Merve Aydın’ın çığlıklar içerisindeki görüntüleri merak konusu oldu. Merve Aydın’a Ne oldu?

Survivor 2022 All Star’da 96. Bölüm fragmanı ile Perşembe akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sırasında Merve Aydın’ın çığlıklar içerisinde ‘’Bitti’’ dediğini görüyoruz. ‘’Anne sana söz verdim’’ sözleri izleyenleri şok etti. Merve Aydın’a ne oldu herker bunu merak ederken, konseyde Acun Ilıcalı’nın ‘’zor bir konsey’’ sözleri Merve Aydın’ın akıbeti için akıllarda soru işareti oluşturdu. Merve Aydın sakatlandı mı? Merve Aydın’a ne oldu? Acun Ilıcalı konseyde neyi açıkladı? Merve Aydın Survivor’a veda mı ediyor? Merve Aydın diskalifiye mi oldu? İşte merak edilenler…
 

Merve Aydın’a Ne Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor son hızıyla devam ederken, 96. Yeni bölümü ile ekranlara gelen 5 Mayıs Perşembe akşamındaki bölümünde yürekleri ağıza getiren görüntüler ekranlara yansıdı.

Parkur sırasında yarışan Merve Aydın’ın parkurdaki merdiven basamaklarında kaldığı görüldü. Çığlıklar içerisinde ağladığı o anlar güne damgasını vurdu. Fragmanda da konsey sırasında Acun Ilıcalı’nın ‘’Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey’’ sözleri Merve Aydın’ın durumunu sorgulattı. Acaba Merve Aydın Survivor’a devam edemeyecek mi? Merve Aydın Survivor’a veda mı ediyor?

 Survivor 96. Bölüm Fragmanı 


Merve Aydın’ın Sakatlığı Ne?

2022 Survivor’da Merve Aydın’ın yaşadığı kaza görüntüleri izleyiciye, 2019 yılında Hikmet Tüğsuz’un yaşadığı kazayı akıllara getirdi. Yine bir parkur sırasında merdiven basamaklarına ayağını vurup kıran Hikmet Tüğsüz’ün bağarışlar içerisinde hastaneye kaldırılık sakatlık durumunu konseyde açıklayan Acun Ilıcalı Hikmet Tüğsüz için devam edemez kararı almıştı. Ayağı kırılan Hikmet ayağından ameliyat olmuş değneklerle ayakta durabiliyordu.

Benzer görüntüler izlediğimiz All Star’da Merve’nin de merdiven basamaklarına ayağını vurarak sakatlık yaşamasının sebebi belli oldu. Sakatlık anında Merve’nin bağarmasıyla birlikte tüm oyuncular yanına koştu Dr. Serhad Ömerciklioğlu’nun da gelmesi ile Merve Aydın’ın aşil tendonunun koptuğu öğrenildi.


Merve’nin korktuğu bağararak ağladığı acı içinde kıvrandığı anlarda ‘’Bitti. Anne sana söz verdim. Anne ne olursa olsun...’’ diye bağırdığı duyuldu. O anlara şahit olan yarışmacılar göz yaşlarını tutamadı. Merve Aydın ambulansa bindirilerek hastaneye gönderildi.

Merve Aydın Survivor’a Devam Edebilecek Mi? Merve Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı Merve Aydın’ın son durumuyla ilgili bilgi verdi. Merve Aydın aşil tendonunun kopması sebebiyle Survivor a devam edemeyecek. Bir kötü haberde Maviler takımına veren Acun Ilıcalı bir süredir sakatlık sebebiyle dinlenen Perviz Abdullayev in de aşil tendonundaki sorundan dolayı Survivor a veda ettiğini açıkladı.

Merve Aydın’ın Annesine Ne Oldu? Merve’nin Annesi Nilgün Aydın Öldü Mü?

2013 yılında Survivor’a katılan Merve Aydın 3. Olmuştu. 2015 yılında ise 2. Olan Merve Aydın’ın All Star öncesinde katıldığı Survivor yarışmasında yarışırken annesinin kansere yakalandığını söylemiş tedavi gördüğünden bahsetmişti. Yarışma sırasında onu kabetme korkusu ile yarışmış annesinden kötü bir haber gelmeden yarışmayı tamamlamıştı.

Merve Aydın’ın annesi Nilgün Aydın geçtiğimiz Eylül ayında yakalandığı ve bir süredir tedavi gördüğü kanser sebebiyle vefat etmişti. Merve Aydın haberi sosyal medya hesabından ‘’Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun’’ diyerek annesinin vefatını duyurmuştu.

05-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar