Survivor Nisa Diskalifiye mi Oluyor?

Survivor Nisa Diskalifiye mi Oluyor?
Survivor 2020’de sona yaklaşıldıkça yarışmacıların psikolojileri de daha fazla zorlanıyor. Bu durum son olarak Nisa’da yaşandı ve Nisa ağlama krizine girdi. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon kavga, tartışma, küfür ve diskalifiyelerin sıklıkla yaşandığı ve ayrıca ilk kez bu sezon yarışmacıların yarışmanın zorluğundan dolayı ağladığı ve isyan ettiği Survivor 2020’de yine bir olay meydana geldi. Yarışmanın son dönemlerdeki başarılı isimlerinden Gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşı ödül oyunu sırasında bir anda sinir krizleri geçirerek ağlamaya başladı ve “gitmek istiyorum” diye söylendi. Arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Nisa buna rağmen ağlamaya devam etti ve “yapamıyorum” ifadeleriyle yarışmanın zorluğunu dile getirdi. Daha önce de yine gönüllüler takımında yer alan ve yarışmanın henüz başlarında ağlama krizine giren Evrim’de yarışmanın zorluğundan bahsetmiş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Son olarak Nisa’nın bu tavrı karşısında düşüncelerini dile getiren yapımcı Acun Ilıcalı net bir tavır ortaya koydu. İşte detaylar!

Nisa Neden Ayrılmak İstiyor?

Survivor 2020’de Nisa Bölükbaşı krizi yaşanıyor. Gönüllüler takımında yer alan ve son yarışmalarda oldukça başarılı performans ortaya koyan Nisa son olarak ödül oyununda aniden krize girerek “gitmek istiyorum” diye ağlamaya başladı. Arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Nisa Bölükbaşı oyunun sonunda ise “Bitmişim” ifadelerini kullandı ve yine yere diz çökerek gözyaşlarına boğuldu. Ödül oyununda karşı karşıya gelen Nisa ve Elif yarıştılar. Nisa yarışta skoru 8’e karşı 6 yaptı ve öne geçti. Nisa’nın aldığı oyunla motive olan gönüllüler oyunu çevirerek ödül oyununu kazandı. Buna rağmen morali bir hayli bozuk olan Nisa “yapamıyorum, gitmek istiyorum” diyerek ağlamaya başladı. Bu durum ödül oyununun seremonisinde de devam etti ve yarışmacı yere diz çökerek ağlamasını sürdürdü. Buna karşılık yapımcı Acun Ilıcalı’nın tavrı ise çok net oldu.

Elenmesine İzin Veririz!

Survivor Nisa Bölükbaşı’nın bu durumu karşısında ödül töreni sırasında Acun Ilıcalı Nisa’ya dönerek “Yine morali bozuk bir Nisa var. Merak ediyoruz ne oldu?” diye sordu. Acun Ilıcalı’nın sorusuna cevap veren Nisa “Yapamıyorum. Arkadaşlarım çok iyi destek veriyor ama olmuyor. Artık sinirlide değilim. Bitmişim.” İfadelerini kullandıktan sonra yere çökerek ağlamaya başladı. Nisa’nın bu durumu arkadaşları ise Nisa’ya moral vermek istedi. Acun Ilıcalı ise Nisa için “Vakit verelim Nisa’ya biz. Ama hiç kimseyi de Survivor’da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam etmeyebilir. Bizim açımızdan asla bir problem yok. Bize başvurursa yarışmadan elenmesine izin veririz” ifadelerini kullandı. Bu durum karşısında Nisa Bölükbaşı’nın nasıl bir karar vereceği ve ne tavır alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ilıcalı’nın dediği gibi olur ve Nisa yarışmadan çekilmek için başvurursa bu durum değerlendirilecek ve yarışmadan diskalifiye olmasına izin verilecek. Bu durum önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacak.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar