Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyununu kim kazandı?
TV8'de yayınlanan Survivor'da bu hafta ödül oyunu oldukça ilginçti. Eski yıldılzarın da yarıştığı müsabakada Survivor ödül oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 son bölümde ödül oyunu vardı. Ödül oyununu kim kazandı? Survivor Türkiye Yunanistan’ın 80. Bölümü yayınlandı. Bu haftaki ödül oldukça büyüktü. Yarışmacılar Mykonos Tatili için kıyasıya bir mücadele verdiler. Yıldızlar Takımı ile Siyah beyaz takımdan hangisi kazandı. İşte Survivor Türkiye Yunanistan son bölüm detayları…

Survivor ödül oyununu Survivor Yıldızları kazandı!

Survivor 2019 80.bölümde Mykonos tatili için yapılan yarışmayı Survivor Yıldızları kazandı. Bu haftaki Türkiye Yunanistan yarışmasında eski yarışmacılar katıldı. Peki Survivor’a iz bırakan eski yarışmacılar kimlerdi? Çağan Atakan Arslan, Hakan Hatipoğlu, Ogeday Girişken, Naghan Karadere, Damla Can 4 günlüğüne adaya gelerek yeni yarışmacılarla nefesleri kesen bir yarışmaya dahil oldular. Oyunda özellikle Ktriakos ile Sozon’un mücadelesi heyecanlı geçti. Sonuçlar kamera kayıtları ile belirlendi. Survivor 2019’un Mykanos tatili ödülünü 10/9 Survivor yıldızları kazandı.

Survivor 2019’da konsept neden değişti?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı ve zaman zaman sunuculuğunu da yaptığı Survivor 2019 bu zamana kadar en az reyting getiren sezonunu yaşıyor. Show Tv'de yıllarca zirvede yer alan program TV8 ekranlarında da zirveyi bırakmıyordu. O kadar ki neredeyse her gün birinci olan program bu sezon bunu ok nadir başarıyor. Hatta bir ara Türkiye Yunanistan tutmadı erken final yapacak dedikoduları bile olmuştu.

Acun Ilıcalı ve ekibi buna farklı çözümler bulmaya çalıştı. Konsept değişikliğine de gidildi. Yeni yarışmacılar dahil edildi. Bir nebze de olsa bu reytingleri arttırdı ama hiç de yeterli değildi. Bu konsept değişikliklerinin Survivor’un havasını bozduğu bile söylendi. Bunlar yetmemiş olacak ki bu sefer de adaya Survivor’un eski yıldızları getirildi. 4 günlüğüne adada kalacak olan bu yıldızlar ödül oyunlarına da katıldılar. Bütün bunlar eski Survivor yıldızlarının reytinglerinden yararlanmaktı. Peki Survivor neden böyle bir duruma düştü. Bir kere Survivor izleyen kitlenin Yunanistan takımına geçince alt yazı okuması çok zor. O kitle bu alt yazı meselesinden kaçmış olabilir.

Gelelim en önemli meseleye… Aynı takımda olduklarında bile yarışmacıların aralarındaki çatışmalar dillere destan olurdu. Bu sezon bu tür çatışmalar pek olmadı. Türkiye takımından fazla çatlak ses çıkmadı. Milli duygular olunca gıybet kazanı kaynamadı ve izleyicinin izleme sebebi ortadan kalktı. Şu aşikar ki Survivor izleyenlerin yüzde 50’si heyecanı takip ediyor.  

 

28-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler