Survivor Sabriye ekrana yeni bir diziyle dönüyor

Survivor Sabriye ekrana yeni bir diziyle dönüyor
Fenomen yarışma programı Survivor'da tanınan Sabriye Şengül ekrana oyuncu olarak dönmeye hazırlanıyor. Survivor Sabriye ekrana yeni bir diziyle dönüyor! İşte detaylar…

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu fenomen yarışma Survivor yeni sezonda da ilgiyle izleniyor. Uzun süredir ekranın en çok izlenen programlarından olan Survivor yarışmacılarıyla da sık sık gündemde. Survivor eski ve yeni yarışmacılarının hayatları ve yaptıkları işler ise magazin gündemine giriyor. Fenomen yarışma Survivor'un eski yarışmacılarından Sabriye Şengül de ekrana oyuncu olarak dönmeye hazırlanıyor. Sabriye Şengül Kırmızı Yol dizisi için imza attı ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sabriye Şengül Kırmızı Yol dizisiyle anlaştı

Tv8'de yayınlanan Survivor yeni sezonda da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Survivor 2021 oyuncuları adada yarışırken eski oyuncular da sık sık gündeme geliyor. Survivor'ın eski yarışmacılarından Sabriye Şengül geçirdiği fiziki değişimlerle gündeme geliyordu. Sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan Sabriye'nin büyük bir takipçi kitlesi var. Survivor yarışmacısı Sabriye çekimleri Mayıs ayında başlayacak Kırmızı Yol dizisi için anlaşma yaptı. Sabriye Şengül anlaşma anında imza atarken çektirdiği fotoğrafı da takipçileriyle paylaştı. Sabriye paylaşımına, "Mayıs ayında çekimlere başlayacak olan benim de içinde yer aldığım Kırmızı Yol Dizisinin sözleşmesini imzaladık. Hayırlı olsun" notunu ekledi.

Sabriye Şentürk kimdir?

Survivor yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Sabriye Şengül birçok projede yer alıyor. Başarılı bir sporcu olan Sabriye Şengül birçok dereceyi elinde bulunduruyor. Spor hayatına hentbol oynayarak başlayan Şengül, boks ve kickboks sporlarında 3 kez Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Şentürk'ün, K1 Dünya Karması ve Uluslararsı Boks Şampiyonluğu var. Sabriye Şentürk 1988 yılında Trabzon'da doğdu. Sabriye Şentürk 2019'da Survivor yarışmasına katılmış ve herkes tarafından tanınır hale gelmişti.

Başarılı bir kadın sporcu olan Sabriye Şentürk 8 Mart Kadınlar Günü'nde de bir paylaşım yaparak dikkat çekmişti. Sabriye Şentürk o paylaşımına, "Kadınlarımızın daha mutlu daha güçlü, kendi iç seslerini bastırmadığı, korkmadan özgürce istediklerini yapabildikleri, her alan da yer edinebilen, şiddetin son bulduğunu görebileceğimiz günler diliyorum. Kadınlar günümüz kutlu olsun" notunu eklemişti.

18-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar