Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a Cevap!

Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a Cevap!
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin Dünya Starı olacağım sözlerini eleştiren Demet Akalın’a bu kez de Aleyna Tilki’den cevap geldi.

Magazin ve müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve son zamanlarda Exxen adlı internet yayın platformunda Bu Benim Masalım adlı dizide başrol oynayan Aleyna Tilki yine gündemde. Genç neslin en çok sevdiği şarkıcılardan olan Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde dünya çapında bir isim olacağını iddia etmiş ve bunun için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Ünlü isim o günden sonra sık sık bu konuyla ilgili bir polemiğin içinde yer aldı ve her zaman eleştirildi. Ünlü şarkıcıyı son eleştirenlerden biri de bir zamanlar aralarından su sızmayan yine kendisi gibi ünlü bir şarkıcı olan demet Akalın oldu. Demet Akalın Aleyna Tilki’nin dünya yıldızı olacağım şeklindeki açıklamasını derlendirdi ve şarkıcıyı eleştirerek çocuk dizinde başrol oldu. Hira bile izlemiyor onun dizisini şeklinde konuştu. Bunun üzerine şarkıcı Aleyna Tilki Demet Akalın’a cevap verdi. İşte haberin detayları!

Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a Cevap!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın sunuculuğunu yaptığı programda Aleyna Tilki hakkında yaptığı eleştiriye şarkıcıdan cevap geldi. Aleyna Tilki kendisini eleştiren Demet Akalın’a cevap verdi. Aleyna Tilki “kim ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız çalıştığım ekip Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı oyunculuk konusunda da “oyunculuk denilemez aslında. Ben bir müzikalde oynadım. Ve geriye dönüp baktığımda iyi ki yer almışım diyorum. Ama oyunculuğa dair bir kariyerim olmayacak” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın Ne Demişti?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin dünya starı olacağım şeklindeki sözlerini Demet Akalın sunuculuğunu yaptığı programdan eleştirmişti. Demet akalın “Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip üç sene sonra çocuk dizisinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini” ifadelerini kullanmıştı. Aynı şekilde Demet Akalın’a destek veren şarkıcı Işın Karaca “Demet doğru söylüyor. Aleyna ilk çıktında Demet, tanıtımı dahil birçok şeyde yardımcı oldu. Ama dünya pazarı çok büyük bir deniz” ifadelerini kullandı.

18-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar