Hazar Şadoğlu Hercai’ye Veda Ediyor

Hazar Şadoğlu Hercai’ye Veda Ediyor
Atv ekranlarında ekrana gelen ve üçüncü sezonunda olan başarılı dizilerden Hercai’nin sevilen karakterlerinden Hazar Şadoğlu diziye veda ediyor.

Atv ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve özellikle ekrana geldiği ilk sezonda reyting rekorları kıran ve seyirciyi ekrana kilitleyen Hercai dizisinde şok bir ayrılık yaşanıyor. Hercai’nin başından beri dizide rol alan ve Hazar Şadoğlu karakterini ilk bölümden itibaren başarılı bir şekilde canlandıran usta oyuncu Serhat Tutumluer’in diziden ayrılacağı öğrenildi. Daha önce de birçok ünlü ismin ayrıldığı dizinin sezon sonunda final yapması bekleniyor. Hikayesinin sonuna gelen ve yavaş yavaş hikayeyi toparlayarak finale hazırlanan dizide başrol karakterlerden biri olan tüm sırları açığa çıkan ve artık hikayesinde sona gelinen Hazar Şadoğlu’nun diziden ayrılacak olması seyircide büyük bir şaşkınlık ve üzüntü meydana getirdi. Dizinin yayınlanacak son bölümünde ekrana ve diziye veda edecek olan Serhat Tutumluer’in ayrılmasıyla Hercai’de büyük bir devir de kapanmış olacak.

Hazar Şadoğlu Veda Ediyor

Mia Yapım tarafından Atv ekranları için hazırlanan ve üç sezondur yayınlanan Hercai’de diziye büyük katkı sağlayan ve hikayesiyle seyircide büyük merak uyandıran karakterlerden Hazar Şadoğlu diziye veda ediyor. Yayınlanacak son bölümle birlikte üç sezondur süren Hazar Şadoğlu karakteri seyirciye veda edecek. Karaktere hayat veren usta oyuncu Serhat Tutumluer tarafından canlandırılan Hazar Şadoğlu ailesinin en büyük oğlu ve babası Nasuh Şadoğlu’nun sağ koludur. Dizide kendi sırları da bulunan Hazar Şadoğlu’nun sırları ve hikayesi son bölümlerde iyice sona yaklaşmıştı. Miran’ın da oğlu olduğu ortaya çıkmasıyla Hazar Şadoğlu’nun hikayede artık bir rolü kalamadı. Sezon sonunda final yapması beklenen diziye böylece son vedalarla birlikte Serhat Tutumluer de eklenmiş oldu.

Serhat Tutumluer Kimdir?

Hercai Dizisinde Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Serhat Tutumluer 29 Haziran 1972 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Devrim Arabaları

·         Cenneti Beklerken

·         Hercai

·         Vatanım Sensin

·         Flinta

·         Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan

·         Ezo Gelin

·         Umutsuz Ev Kadınları

·         Erkekler ağlamaz

·         Sahra

·         Esir Kalpler

18-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar