Survivor Sercan - Nisa ses kaydı ile çalkalanıyor!

Survivor Sercan - Nisa ses kaydı ile çalkalanıyor!
Ses kaydında neler var, taraflar nasıl tepki verdi? Nisa ve Sercan arasındaki ses kaydını yayınlayan Acun Ilıcalı, farklı bir olayın olduğunu ifade ederken ne demek istedi?

Finale doğru giden Survivor’da Sercan ile Nisa arasındaki gerilim devam ederken gündeme gelen ses kaydı ile tansiyon arttı. Haftalardır devam eden gerilimde son noktayı koyan Acun Ilıcalı’nın ifşa ettiği ses kaydı ile ortalık bir kez daha çalkalandı. Acun’un yayınladığı ses kaydında neler var, taraflar bu olaya nasıl tepki verdi? Nisa ve Sercan arasındaki ses kaydını yayınlayan Acun Ilıcalı, farklı bir olayın olduğunu ifade ederken ne demek istedi? Şimdi detaylar.

Survivor Sercan - Nisa ses kaydı ile çalkalanıyor!

Haftalardır devam eden Nisa- Sercan fırtınası dün ifşa edilen ses kaydı ile farklı bir boyuta taşındı. Ses kaydı içerisinde yer alan Gizem ayrıntısı işi bir kez daha çıkmaza soktu. Tv8'de her gün yayınlanan Survivor 2020'de Nisa - Sercan ses kaydı 29 Haziran akşamı Acun tarafından ifşa edildi. İfşa edilen isimler olayı bambaşka bir evreye çevirirken Acun Ilıcalı, bir kez daha Nisa'ya destek verdi. Nisa’nın haklı olduğunu belirten Acun, ikili arasındaki mesajları alıp veren Gizem'in konuyu saptırdığını vurguladı. Acun tarafından yapılan açıklamada ikili arasındaki köprünün Gizem tarafından atıldığı ve ortalığa saçılan bilgilerin her iki taraf için de yanıltıcı olduğu açıklandı. İşte, Survivor Nisa-Sercan ses kaydında geçen Nisa ve Gizem arasındaki diyaloğa yer verilen o kayıt:

Nisa: Gel buraya, gel

Gizem: Dur, geliyorum, dur.

Nisa: Bak, böyle başlıyor.

Gizem: Aç. Tut onu.

Nisa: Bak, şimdi dinle.

Gizem: Al bunu çabuk. Anlatsana. Çok mutluyum şu an. Bu seni artık 850 bin ay idare eder.

Nisa: Hayır ya ne alaka?

Gizem: Etsin. Manyak mısın? Döveceğim seni artık ya. Yeter ya.

Nisa: Niye ya?

Gizem: Çok tatlı çünkü

Nisa: Ama ben istemiyorum

Gizem: Tamam, bakarsın işte.

Nisa: Erkek arkadaşım var. Onunla evlenmek istiyorum. Bununla değil.

Gizem: Tamam canım, evlenmeyiver.

Nisa dur ya

Acun Ilıcalı ne demek istedi?

Survivor 2020'yi meşgul eden Nisa - Sercan ilişkisi bir türlü durulmuyor. Önce birbirlerine yakınlaşan sonra küsen, en son olarak da birbirine giren ikilinin arasındaki gerilim Acun tarafından yayınlanan ses kaydı ile olay bambaşka bir aşamaya dönüştü. Olayın deşifre olması üzerine Nisa ve Sercan kendilerini savundu. Son bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan Sercan Yıldırım, Nisa'yı eleme adayı olarak gösterdi ve ekledi. "Nisa'nın peşinden koşuyormuşum havası verildi. Benim de gururum var. Bu olay tek taraflı yaşanmadı. Çantamda notlar var. Yaşananlara en yakın arkadaşı Cemal Can da şahit"

Nisa da iddialara sesiz kalmadı ve iki haftadır kendisi elemeye gönderen Sercan için "İntikam almak için adımı söyleyeceğini biliyordum" dedi. Canlitv olarak gelişmelerin takipçisi olacağız.

30-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar