Burak Sevinç ve Tülin Özen Kırmızı Oda’ya Veda Etti

Burak Sevinç ve Tülin Özen Kırmızı Oda’ya Veda Etti
Kırmızı Oda’nın iki başarılı oyuncusu Tülin Özen ve Burak Sevinç dün akşam yayınlanan bölümle Kırmızı Oda'ya veda ettiler.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda bu sezonun en flaş yapımlarından biri olarak ön plana çıkmış durumda. Dizi başladı ilk bölümden bugüne kadar reytinglerde zirvede ya da zirvenin hemen arkasında yayınını sürdürürken seyirciye de değişik formatta bir yapım sundu. Artık drama, komedi, aşk ve töre konularından sıkılan seyirci değişik formatta bir yapım olan Kırmızı Oda’ya adeta dört elle sarıldı ve diziyi her bölüm zirveye taşıdı. Dizi de bunun hakkını vererek her bölüm seyirciye heyecanlı ve gerilimli psikolojik bölümler izletti. Dizi konusu kadar kadrosunda yer alan konuk oyuncularla da dikkatleri çekerken yayına başladı ana kadrosundan da fireler vererek yoluna devam etti. Daha önce dizide Doktor ayşe karakteri olarak seyirci karşısına çıkan ve daha sonra diziye veda eden Meriç Aral’ın ardından dün akşam yayınlanan bölümde de iki oyuncusuna daha veda etti. Dizide başlardan beri Doktor Piraye ve Doktor Deniz karakterlerine hayat veren Tülin Özen ve Burak Sevinç diziye veda etti.

Doktor Piraye ve Doktor Deniz Evlilik Yolunda

Kırmızı Oda dizisinde rol alan iki başarılı oyuncu olan Burak Sevinç (Doktor Deniz) ve Tülin Özen (Doktor Piraye) dün yayınlanan bölümle diziye veda ettiler. Uzun bir süredir dizide birbirlerine aşık olan ve her fırsatta birlikte vakit geçirmeye çalışan çift bir süredir kavga ediyor ve ayrılık konularını konuşuyorlardı. Doktor Piraye’nin şehirden ayrılacağını açıklamasından sonra Doktor deniz’le olan yaşadıkları bitme noktasına gelirken ikilinin ne olacağı da merak konusu olmuştu. Geçen bölümde ise Doktor Piraye Doktor Deniz’den ayrılamayacağını belirterek ona evlenme teklif etmişti. Dün akşam yayınlanan bölümde ise ikili diziye veda etti.

Kırmızı Oda’ya Veda Ettiler

Kırmızı Oda’nın iki başarılı oyuncusu Tülin Özen ve Burak Sevinç dün akşam yayınlanan bölümle diziye veda ettiler. Dizinin son haftalarında aşk yaşamaya başlayan Doktor Deniz ve Doktor Piraye sonunda evlilik yolunda karar alarak şehre ve Kırmızı Oda’ya veda etme kararı aldılar. Uzun zamandır dizide çok fazla sahneleri olmayan ikili böylece diziye veda ederek diziden ayrıldılar. Klinik personelinin düzenlediği bir veda töreninde ikili hem diziye hem de çalışma arkadaşlarına veda ederek gelecekleri için belirledikleri yola çıktılar. Böylece Meriç Aral’dan sonra Tülin Özen ve Burak Sevinç’te diziye veda eden isimler oldular.

27-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar