Survivor Sürgün Kampı Nedir?

Survivor Sürgün Kampı Nedir?
Heyecanla beklenen Survivor yeni sezon başladı. Survivor 2022 All Star'da yeni bir uygulama olan Sürgün Kampı ise merak uyandırdı. Survivor sürgün kampı nedir?

Ekranın fenomen yarışma programlarından biri olan Survivor tüm heyecanıyla yeni sezona giriş yaptı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen Survivor 2022 All Star geçen hafta sonu başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya yarıştığı Survivor 2022 All Star'ın ilk bölümde yeni sezon yeni kurallarla ekrana geldi. Survivor 2022 All Star'ın yeni kuralları arasında en dikkat çekeni ise sürgün kampı oldu. Survivor sürgün kampı ne demek? Survivor 2022 All Star sürgün kampına kimler gidecek? Survivor seyircisi ise ilk bölümün ardından bu soruların cevaplarını aramaya başladı.

Survivor 2022 All Star sürgün kampı nedir?

Tv8'de yayınlanan Survivor'ın yeni sezonu olan Survivor 2022 All Star'la yeniden ekrana gelmeye başladı. Heyecan ve çekişme dolu yarışmalarla başlayan Survivor 2022 All Star'da yeni kurallar ise merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sürgün kampı uygulaması ise en merak edilen kurallardan oldu. Yarışmacılardan birinin tek başına kalacağı bir yer olan sürgün kampı ile ilgili detayları Acun Ilıcalı açıkladı. Sürgün kampının ilk haftaya mahsus olduğunun altını çizen Ilıcalı, Survivor 2022 All Star sürgün kampına kimlerin gideceğini de söyledi.

Survivor sürgün kampına kimler gidecek?

Survivor 2022 All Star'da yeni kurallardan biri olan sürgün kampı kurallar neler? Survivor sürgün kampına kimler gidecek? Survivor 2022 All Star ilk bölümde Acun Ilıcalı sürgün kampı ile ilgili detayları anlattı. Buna göre; dokunulmazlık oyununu kaybeden takım içerisinden eleme adayı seçilen yarışmacı, arkadaşlarının olmadığı bir yerde kalacak. Eleme adayı seçilen kişi, sürgün kampı olarak isimlendirilen bu yerde eleme gününe kadar kalacak ve oyunlara katılmayacak. Sürgün kampına her gün birer eleme adayı katılacak ve orada toplam 4 gün kalacak. Sürgün kampında 4 kişi kalacak ve beşinci gün içlerinden biri adaya veda edecek. Ayrıca, Survivor sürgün kampında kalan kişiler kimseyle iletişim kuramayacak.

Survivor performans avantaj sistemi nedir?

Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarıştığı Survivor 2022 All Star'daki diğer bir kural ise performans birincilerine avantaj sistemi oldu. Acun Ilıcalı performans birincilerine daha fazla avantaj sağlayacaklarını söyledi. Performansı iyi olan yarışmacı dokunulmazlık kazanacak. Çok başarılı olan kişiler bu şekilde Survivor 2022 All Star'dan kolayca elenemeyecek.

17-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar