Işın Karaca’dan Gülşen’e Tepki

Işın Karaca’dan Gülşen’e Tepki
Sahne kostümleriyle ilgili tartışmalar dinmek bilmiyor. Bu sefer de ünlü şarkıcı Işın Karaca Gülşen’in sahne kostümüyle ilgili konuştu.

Magazin dünyası son günlerde sahne kostümleriyle ilgili tartışmayı gündeminden düşürmüyor. Hemen her ün konuyla ilgili konuşan bir ünlünün sözlerini gündemine taşıyan magazin basını ve sosyal medya bugün de yine konuyla ilgili ünlü şarkıcı Işın Karaca’nın açıklamalarını sayfalarına taşıdı. Hande Yener, Hadise ve Gülşen gibi şarkıcıların sahne kostümleriyle ilgili geçtiğimiz hafta ünlü isim İzzet Yıldızhan’ın yaptığı açıklama üzerine Gülşen’in adeta nazire edercesine sahneye çıktığı kostüme değinen ünlü isim Işın Karaca “Bu kadarı da fazla” açıklamasını yaptı. Bir televizyon programına konuk olan ünlü şarkıcı söyledikleriyle tartışmada taraf oldu.

Bu Kadarı da Fazla

Son günlerin müzik, magazin ve sahne dünyasının en çok tartışılan konularından olan sahne kostümleriyle ilgili bir açıklamada ünlü şarkıcı Işın Karaca’dan geldi. Bir televizyon programına katılan Işın Karaca yaptığı açıklamada “şunu söylemem gerekiyor ben de kız annesiyim. Ben Türkiye’de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3 – 5 marjinal insana inanıp da haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım demekle olmuyor bazı şeyler. Bir kariyer var önümüzde bakın Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Ama mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim bunu? Yani bu değil, normalleştiremezsin bu kadarını. Bu kadarı fazla” ifadelerini kullandı. Işın Karaca’nın bu açıklamaları üzerine tartışma bir kez daha alevlendi ve yorumlar yapılmaya başlandı.

Neler Olmuştu?

Işın Karaca’nın bu açıklaması sonrası her zaman olduğu gibi magazin ve sosyal medya basını ikiye bölüdü. Bir kısım Karaca’ya hak verirken bir kısım ise karşı çıktı. Peki neler olmuştu? Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan bazı şarkıcıların sahne kostümleriyle ilgili bir eleştiride bulunmuş ve sahne adabı denilen bir gerçek var. Külotla da sahneye çıkmasınlar” ifadelerini kullanmıştı. Bunun ardından magazin ve sahne dünyasında tartışmalar alevlenmiş ve görüşler belirtilmeye başlanmıştı. Pek çok şarkıcı ve ünlü isim Hande Yener ve Gülşen’e destek verirken bazı ünlüler ve şarkıcılar ise İzzet Yıldızhan’ın yanında yer almışlardı. Görülen o ki bu tartışma bir süre daha yapılacak gibi görünüyor.

17-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar