Survivor Turabi, ABD'deki yarışmada birinci oldu! Kazandığı ödül dudak uçuklattı!

Survivor Turabi, ABD'deki yarışmada birinci oldu! Kazandığı ödül dudak uçuklattı!
ABD'de Turabi rüzgarı esiyor! Survivor'da kazandığı iki şampiyonluğun ardından ABD'de dünya birinciliğini kazandı! Turabi'nin birincilikten aldığı para dudak uçuklattı!

TV 8 de yayınlanan Survivor yarışmasında iki kere şampiyon olan ve adından sıkça söz ettiren Turabi Çamkıran, ABD’nin en çok izlenen programı The Challenge'a katılmıştı. Yarışmacı buradaki performansı ile çok konuşuldu. Turabi bu yarışmada geçtiğimiz hafta rakiplerini geride bırakarak finale kalmıştı. Turabi geçtiğimiz gün finale kaldığı yarışmada kalan rakiplerini de geride bıraktı ve şampiyon olarak büyük ödülü kazandı. Turabi şampiyonluk sonrası 750.000 dolarlık (Yaklaşık 5 milyon TL) ödülün sahibi oldu.

Turabi’den büyük başarı!

Survivor yarışmasında iki kere şampiyon olan ve üçüncü kez de şampiyon olacağı iddiasını devam ettiren Turabi zorlu yarışmanın ardından ABD’nin en çok izlenen programı The Challenge’a katıldı. Birçok ülkeden, iddialı 34 kişinin katıldığı ve Amerika'da oldukça sevilen yarışmada Turbo lakaplı Turabi birinci oldu. Yarışmacı şampiyonluk sonrası 750.000 dolarlık (Yaklaşık 5 milyon TL) ödül kazandı.

Turabi Amerika’da Kaçıncı Oldu?

Survivor yarışmasındaki şampiyonluklarıyla yıldızı parlayan Turbo lakaplı Turabi Çamkıran ABD'nin en çok izlenen yarışması The Challenge'a da damga vurdu. Üç kez katıldığı Survivor sonrası The Challenge programına katılan Turabi bu yarışmada da şampiyon olarak büyük ödülü kazandı.

Turabi Ne Kadar Ödül Kazandı?

Turabi şampiyonluk sonrası 750.000 dolarlık (Yaklaşık 5 milyon TL) ödülün sahibi oldu. Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Turabi şu ifadeleri kullandı: "Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok Ülkelerin yarıştığı dünyalar savaşında Türkiye adına savaşı ben Kazandım ve şampiyon oldum. Benim için yarıştan çok bir onur meselesiydi. Her ne olursa olsun omzuna Türkiye Bayrağını takınca yükü ağır oluyor. Bu yük altında ezilmediğim için çok mutluyum. Bu yarışa sunulmamın en büyük nedeni 2 şampiyonluğumun olmasıdır" açıklamsında bulundu.

Acun Ilıcalı’ya Özel Teşekkür!

Turabi Çamkıran kazandığı büyük başarının ardından kendisine birçok programında yer veren ve desteğini esirgemeyen Acun Ilıcalı’ya da özel teşekküretti. Turabi Çamkıran mesajında "Bu yarışa sunulmamın en büyük nedeni 2 şampiyonluğumun olmasıdır Bu yüzden bana 3 projesinde yer veren ağabeyim Acun Ilıcalı’ya ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz sevenlerime çok teşekkür ederim. Ayrıca Acun abi bi iddiamız vardı; “3. defa şampiyon olamazsın demiştin. Survivor’da beni sağlığımdan dolayı geri çektiğin için o zaman ki dönem geçersiz olmuştur. Ki iyi ki de oynatmadın belki de daha kötü olacaktım ve bu projede yer alamayacaktım. Ben de sana daha büyük bir 3. Şampiyonlukla dönüyorum. Bence iddiayı ben kazandım. Yine de büyüğüm olarak karar senin." Şeklinde mesaj gönderdi.

The Challenge Yarışması Nedir?

The Challenge, birçok ülkeden, iddialı 34 kişinin katıldığı ve Amerika'da oldukça sevilen bir yarışma. The Challenge Amerikan kanalı MTV tarafından yayınlanan programdır.

23-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar