Survivor Turabi Çamkıran geri dönüyor!

Survivor Turabi Çamkıran geri dönüyor!
Efsane yarışma Survivor'da iki kez şampiyon olmayı başaran isim Turabi Çamkıran geri dönüyor. En son olarak Kertenkele dizi ile karşımıza çıkan başarılı isim Turabi'nin bu haberi hayranlarını çok sevindirecek...

Tv8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor'u iki kez birincilik ile tamamlayan Turabi Çamkıran'dan güzel haber geldi. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisiyle izleyicilerle buluşan Turabi Çamkıran, yeni bir sinema filmine hazırlanıyor. Turabi'nin geri döneceği haberi sevenlerini şimdiden heyecanlandırdı. 2 şampiyonluk yaşayan Turabi ilk oyunculuğa Kertenkele dizisi ile başlamıştı. Şimdi ise bir sinema filminin başrol oyuncusu olmaya hazırlanıyor.

Turabi sinema filmi ile geri dönüyor

Sinema filmine başlamadan önce sağlık kontrolünden geçen Turabi Çamkıran, İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Horoz'un kontrolünde bütün tahlil ve tetkiklerini yaptırdı. Turabi, "Başrol oynayacağım filmde aksiyon sahnesi çok olacağı için çekimlere sağlıklı bir şekilde başlamak istiyorum" dedi. Sağlık kontrolü için hastaneye giden Turabi büyük bir ilgi ile karşılandı. Sevenleri onla resim çekilmek ve sarılmak için sıraya girdi.

26-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar