Yeni Gelin dizisinde konağa ramazan geliyor.

Yeni Gelin dizisinde konağa ramazan geliyor.
Yeni gelin 27 Mayıs Cumartesi akşamı yepyeni bölümüyle ekranlarda olacak. Ramazanın gelmesine sayılı saatler kala dizlerde de ramazan rüzgarları esmeye başladı. Bunun en güzel örneklerinden birini Show tv’nin sevilen dizisi Yeni Gelinde göreceğiz.

Show TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi yeni Gelin’de bu hafta, ramazan rüzgarları esecek. Bozok Aşireti hep berber sahura kalkacak ve iftar yapacak.  
 

Yeni Gelin 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
Ramazan geldi hoşgeldi… Konağa da ramazan geliyor… Sahur ve iftar sofraları kuruluyor, hep beraber yemekler yenip oruçlar tutuluyor. Konak ahalisi birlik ve beraberlik mesajları veriyor.
Bakalım Ayşe Ana açlığa dayanabilecek mi? Açlık ve susuzluktan deliye dönen Ayşe Ana acaba neler yapacak?

Yeni gelin Bella çocuk sahibi olabilmek için tıbbi yöntemleri bir kenara bırakıp etrafından duyduğu koca karı yöntemlerini uygulamaya koyulur. Hazar bu duruma ne kadar müdahale etmek istese de ona engel olamaz. Bakalım Bella daha neler yapacak?
Kadınlar buldukları altınlarla mutlu oabileckler mi? Altınlardan dolayı başlarına bakalım neler gelecek? Çukur Tarla ve define ile ilgili hikayelerden özellikle Ayşe Ana çok fazla etkilenir. Diğer kadınlar da onun söylediklerine bir anlam veremezler. Bakalım onları ne gibi sürprizler beliyor.
Şirin ve Ferhat gerçekten de ayrıldı mı?
Faysal ile kaçan Türkmen Hala’ yı Kalender Ağa geri getirtir. Ancak Türkmen korkudan ‘Türk Lokumu’ nun kendisi değil Kamilya Hanım olduğunu söyleyiverir. Bütün bunlara Kamilya Hanım bakalım nasıl karşılık verecek?
Yeni gelin dizisini her cumartesi canli tv’den takip edebilirsiniz…İyi seyirler.

25-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler