Survivor Turabi Çamkıran Yeni Projesini Açıkladı!

Survivor Turabi Çamkıran Yeni Projesini Açıkladı!
Survivor’la adını duyuran Turabi Çamkıran, 'Survivor'a üç kez katılıp iki kez şampiyon olmayı başarmıştı. Şimdi yeni projesiyle gündemde, Survivor Turabi’nin yeni projesi ne?

Survivor yarışmasındaki üst düzey performansının yanı sıra diğer yarışmacılarla sık sık tartışma yaşamasıyla gündemden düşmeyen Turabi Çamkıran’dan haber var. Survivor Turabi, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ve fotoğraflar ile sevenlerine müjdeyi verdi. Fenomen yarışmacı, ABD’de yayın yapan MTV kanalının ünlü programı ‘The Challenge’a katılacak. Eski Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran’ın yeni projesi ile ilgili detaylar…

Turabi Çamkıran ABD’li Eğlence Şirketi WWE İle Anlaştı

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star 2022’ye katılacağının sinyallerini veren Turabi Çamkıran ABD’li eğlence şirketi WWE ile anlaştığını duyurarak sevenlerini şaşırttı. World Wrestling Entertainment’de ünlü güreşçi Rikishi’den eğitim almaya başlayan Çamkıran, paylaşımına ‘Yok artık daha neler diyeceğiniz türden’ notunu düştü.

Çamkıran ayrıca, YouTube’da yeni bir projeye başladığını da takipçileriyle paylaştı. Kendisini eleştirenlere yanıt veren Çamkıran’ın bazı sözleri sansürlendi.

Survivor 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyon olan Turabi Çamkıran, şimdilerde cüretkar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde. Bikinili kadınlarla verdiği pozlarla tepki çeken Turabi Çamkıran, ‘’Tamam sizden başka namuslusu yok bu dünyada, inandım. Hepiniz o kadar masum, hepiniz o kadar iyisiniz ki, sanırsın cehennemde bir tek ben yanacağım’’ sözleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı.

Turabi Çamkıran, ‘War of the Worlds’ (Dünyalar Savaşı) alt başlığıyla düzenlenecek yarışmada, 34 kişi 1 milyon dolarlık ödül için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Survivor Turabi’nin yeni projesi için, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor’a rakip mi geliyor? Acaba dedirtti.

Turabi, instagram’dan yaptığı açıklamada ‘’Amerika’nın en ünlü, en zor ve en çok kazandıran yarışması olan The Callenge ‘War of the Worlds’ yarışmasında Türkiye’yi temsil ediceğim. Amerika’nın MTV kanalında. Umarım sizi gururlandırırım’’ ifadelerini kullandı.

Survivor Turabi Çamkıran Kimdir?

3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Aslen Kahramanmaraş Afşinlidir.  Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’ne gitti ancak bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem break dance hem de muay thai dövüş sanatıyla ilgilendi.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı’ nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı.

3 kez katıldığı Survivor’dan iki kez şampiyonlukla ayrılan Çamkıran, 2019 yılında ABD’de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds yarışmasında da şampiyon olmuştu.

Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı. Sağlık Bakanlığı’nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı.

18-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar