Yargı Dizisinden Sürpriz 17. Bölüm Ön İzlemesi

Yargı Dizisinden Sürpriz 17. Bölüm Ön İzlemesi
Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan Yargı dizisinden sürpriz bir ön izleme videosu geldi.

Ay Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan Yargı her Pazar akşamı seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Farklı konusu ve gerilim ve heyecan dolu hikayeleriyle her Pazar sabırsızlıkla beklenen Yargı reytinglerde de kanalının ve yapımcısının yüzünü güldürüyor. Dizinin seyircileri inanılmaz bir tutkuyla her pazarı iple çekerken fragmanlar bile seyirciyi adeta büyülüyor. Son olarak geçtiğimiz pazar akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelen Yargı dizisinden sürpriz bir hamle geldi. Dizi henüz yayının üstünden bir gün geçmeden ön izleme yayınlayarak adeta seyirciyi pazara kadar merak içinde bırakmaya karar verdi. Dizi başladığı günden itibaren Ilgaz, Celil arasında ne zaman yakınlaşma olacak diye bekleyen dizinin müdavimleri sonunda muratlarına erdi. işte haberin detayları ve videosu…

Beklenen Yakınlaşma Gerçekleşti

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezonun en çok beğenilen yapımlarından olan Yargı’dan sürpriz bir ön izleme videosu geldi. Uzun zamandır beklenen ve ne zaman gerçekleşecek diye merak edilen Ilgaz ile Ceylin arasındaki yakınlaşmanın sonunda 17. bölümde gerçekleşeceği öğrenildi. Yayınlanan ön izlemede Ilgaz ile Ceylin arasında romantik anlar yaşandığı görülüyor. İkilinin ilk kez öpüştüğü sahnenin de yer aldığı tanıtım videosu daha şimdiden binlere kez seyredildi. Dizinin sevenleri pazar akşamını iple çekerken beklenen yakınlaşmadan sonra neler olacağı da merak edilmeye başlandı.

16. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtğimiz Pazar akşamı seyirciyle buluşan Yargı’nın 16. Bölümünde Ilgaz savcılıktan istifa ettikten sonra Ceylin’i hapisten kurtarmak için bütün gücünü kullanır. Topladığı delillerle sonunda eski nişanlısı Hakim Neva’nın huzuruna çıkar ve Ceylin’in tutuksuz yargılanması için savunma yapar. Buna karşılık savcı Pars aksi yönde iddiada bulunur ancak Hakim Neva, Ceylin’in tutuksuz yargılanması için karar verir. Hapisten çıkan Ceylin, Ilgaz’ın kollarına atlarken ikili arasında sıcak anlar yaşanır. Sonunda Ceylin ve Ilgaz Ceyin’in evinde akşam yemeğine katılırlar. İkili bu sıralarda birbirine karşı yakınlaşmaya başlar. Ancak Ceylin, Ilgaz’ın savcılıktan ayrıldığını henüz bilmemektedir. Yargı 17. Yeni bölümüyle 23 Ocak Pazar akşamı Kanal D’de.

18-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar