Survivor Türkiye Yunanistan neden yok? (11 Haziran Salı)

Survivor Türkiye Yunanistan neden yok? (11 Haziran Salı)
Acun Medya'nın gözde programı Survivor Türkiye-Yunanistan finale doğru tüm heyecanıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı bu akşam neden yok?

Acun Medya yapımcılığında TV 8 ekranlarında yayınlanan ve her yıl merakla beklenen yarışma programı Survivor, bu sezon Türkiye-Yunanistan mücadelesiyle ekranlara geliyor. Yarışmanın iki farklı ülkeyi karşı karşıya getiren formatı daha önce 2006 yılında Panama'da yapılmıştı. Şampiyon ise 2011'de bir motorsiklet kazasında hayatını kaybeden Derya Durmuşlar olmuştu. Bu sene ise yarışma daha sonraları Siyah Takım-Beyaz Takım olarak devam etti. Reyting yarışında geçtiğimiz senelere göre şaşırtan sonuçlar verse de kitlesi tarafından merakla izlenen Survivor Türkiye-Yunanistan bu akşam TV 8 ekranlarında neden yayınlanmayacak?

SURVİVOR NEDEN YAYINLANMAYACAK? (11 HAZİRAN SALI)

11 Haziran Salı günü (bu akşam) TRT1 Ekranlarında yayınlanacak olan Türkiye-İzlanda milli maçı nedeniyle diğer dizi ve programlarda olduğu gibi Survivor yarışması da bugünki yayın akışından kaldırıldı. Milli maç olduğu için yayın hayatına 1 gün ara veren program 12 Haziran Çarşamba günü kaldığı yerden devam edecek. Reyting kaygısından dolayı Survivor Türkiye-Yunanistan'ın yeni bölümünün olmayacağı TV8'de bu akşam ne yayınlanacak?

Gündüz kuşağının sevilen programı Yemekteyiz'in ardından saat 20:00'de başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Şinasi Yurtsever gibi başarılı isimlerin bulunduğu komedi filmi Düğün Dernek 2: Sünnet, TV8 ekranlarında olacak.

TV8 YAYIN AKIŞI

06:30   Oynat Bakalım - Program
07:00   Günaydın Doktor / Yeni Bölüm - Program
09:15   Gel Konuşalım / Yeni Bölüm - Program
11:00   Survivor Panorama / Canlı - Program
13:30   Gerçeğin Peşinde / Canlı - Program
15:45   Yemekteyiz / Yeni Bölüm - Yarışma Programı
20:00   Düğün Dernek 2: Sünnet - Sinema Filmi
00:15   Yemekteyiz / Tekrar - Yarışma Programı
02:45   Gel Konuşalım - Program
04:00   Gerçeğin Peşinde - Program
11-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar