Survivor'a giden Enes Batur, Acun Ilıcalı ile uçaktan paylaşım yaptı

Survivor'a giden Enes Batur, Acun Ilıcalı ile uçaktan paylaşım yaptı
YouTuber Enes Batur bu sefer amcasıyla yaptığı şaka yüzünden değil yapımcı Acun Ilıcalı'yla yaptığı paylaşımla gündem oldu. Acun’un teklifini bekleyen ünlü YouTuber teklife ne dedi

YouTuber Enes Batur bu sefer amcasıyla yaptığı şaka yüzünden değil yapımcı Acun Ilıcalı'yla yaptığı paylaşımla gündem oldu. Acun’un meşhur teklifini bekleyen ünlü YouTuber teklife ne dedi, Acun’un teklifi neydi, şimdi detaylar

Survivor'a giden Enes Batur, Acun Ilıcalı ile uçaktan paylaşım yaptı

Enes Batur, geçen günlerde Acun Ilıcalı'dan bir davet aldı. Her zaman gündemdeki isimlerle program yapmayı tercih eden Acun, son günlerin en çok izlenen YouTuber’i Enes Batur’a bir çağrıda bulundu. Acun Ilıcalı’nın Tv 8'de yayınlanan Survivor’a konuk olarak katılma teklifini kabul eden Enes Batur şimdi bol bol paylaşım yapmak için Survivor'a konuk olacak. Yapımcının özel uçağıyla yola çıkan Enes Batur ve Acun Ilıcalı Survivor'ın yapıldığı Dominik'e uzun ve keyifli bir yolculuktan sonra yarışmaların yapıldığı alana ayak bastı.

14 Saattir yoldayız

Hayatın hemen her anını videoya kaydedip kanalında paylaşan ve bu alanda zirvede yer alan Enes Batur yolculuk anlarını da boş geçmedi. Uçak anılarını Instastory'den yayınladı. Batur, Ilıcalı ile çekindiği fotoğrafa şu yorumu yaptı: "14 saattir yoldayız. Yıldım yaa yıldım... Abi sen nasıl dayanıyorsun bu kadar yola?" dedi.

Gündemdeki isimleri bir şekilde programlarına dahil eden Acun Ilıcalı Türkiye’nin bir numaralı YouTuber’i Enes Batur'u önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediğini şu sözlerle açıklamıştı:

"Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayın Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için vakit de var."

Enes Batur bu can alıcı teklife ilgisiz kalamamış ve yoğun programından dolayı teklifi şu sözlerle reddetmişti. "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah"

Enes Batur Kimdir?

Antalya doğumlu Enes Batur, 1998 tarihinde doğdu. Soyadı Sungurtekin olan Enes Batur, daha küçük yaşlarda Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları paylaşmaya başladı. Kısa sürede büyük bir üne kavuştu. Öyle ki paylaşımları her zaman tıklanma rekoru kırdı. Hatta b başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Filminde kendi gibi Youtuber olan sevgilisi Başak Karahan da yer aldı ancak ikili 2018’in yaz aylarında ayrılık kararı aldı. Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Yaşamını Antalya’da sürdürmeye devam eden Enes Batur, “İstanbul’a taşınacak mısın?” sorusuna tüç içtenliğiyle şu cevabı verdi: “Sanmıyorum. İnternete girdiğin zaman her yer büyük şehir gibi… Artık şehirde olman gerekmiyor.”

11-06-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar