Survivor'a Yedeklerden Dahil Olacak Yeni İsmi Acun Ilıcalı Açıkladı

Survivor'a Yedeklerden Dahil Olacak Yeni İsmi Acun Ilıcalı Açıkladı
Survivor All Star 2022 yarışması milyonları ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Yarışmaya yedeklerden katılacak o isimi Acun Ilıcalı konseyde açıkladı.

Survivor All Star 2022 yarışması milyonları ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Yarışmaya yedeklerden katılacak o isimi Acun Ilıcalı konseyde açıkladı.

Yedeklerden Katılacak O isim Kim?

En iyilerin bir arada olduğu All Star 2022 yarışmacıları tüm güçlerini ortaya koymaya devam ediyor. Takımların arasındaki mücadele her dakikası keyifle izlenirken yarışmaya yedeklerden isimler gelmeye devam ediyor.

Acun Ilıcalı Konseyde Açıkladı

Takımına yedeklerden kavuşan Atakan Işıktutan macerası kısa sürdü. Çıktığı ilk parkurda çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Atakan'ın yarışmaya devam edemeyeceğini Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. Atakan Survivor 2022 finalisti olma hayaline veda ederken, bir yarışmacı için hayallerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

En İyi Kadın Yarışmacılardan

21 Şubat tarihinde yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı konseyde gelecek isimi yarışmacılar için duyurdu. 2021 sezonunun en iyi kadın yarışmacılarına adını yazdırmayı başaran Ayşe Yüksel yedeklerden takımına kavuşacak.

Yarı Finalist Ayşe Yüksel

2021 sezonunda Gönüllüler takımında performans sergileyen Ayşe Yüksel yarı finaliste kadar yükseldi. Yarı finalde elenen yarışmacı 2022 en iyiler arasında yarışmak için yeniden Survivor'da.

Ayşe Yüksel Kimdir?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi olan Yüksel, spor ile çok içli dışlı olduğunu ve çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini açıklamıştı.

Ayşe Yüksel Başarıları 

Aktif olarak çocuk yaşlardan itibaren sporun içerisinde yer alan Survivor Ayşe Yüksel halter branşında genç kategorisinde Türkiye 3.'sü olmuştur. Ayrıca voleybol, basketbol, tenis, yüzme, futbol gibi pek çok farklı dalda da yer alarak, sporculuk kariyerini çeşitlendirmiştir.  Uzun süredir tenis ile ilgilendiğini belirten Ayşe Yüksel, Instagram hesabından da tenis kortlarında çekilen fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Survivor All Star 2022 yarışmasında hayalleri için yeniden mücadele edecek olan Ayşe Yüksel izleyenleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Acun Ilıcalı konseyde müjdeyi verdi. Gönüllüler takımında yarışacak olan Ayşe Yüksel yeniden parkurlarda yerini alacak.

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunumu ile hız kesmeyen parkurlarda yerini alacak Ayşe Yüksel'in takım arkadaşları da bu habere çok sevindi.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar