Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Bir Ayrılık haberi Daha Geldi

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Bir Ayrılık haberi Daha Geldi
Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve 22. Bölümde final yapacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi.

Bu sezon başlayan ve MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan uyarlama dizi Evlilik Hakkında her Şey dizisinden bir ayrılık haberi daha magazin sayfalarında yer almaya ve kulislerde ve sektörde konuşulmaya başlandı. Yabancı bir dizi olan The Split’ten uyarlanan ve bu sezon başında ekrana Salı akşamları ekrana gelmeye başlayan dizide geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi gelmiş ve dizinin başrollerinden Yiğit Kirazcı’nın diziyle hikayesinin bitmesi sebebiyle yolarını ayıracağı açıklanmıştı. Aynı şekilde dizde başrol oynayan ve ilk bölümden itibaren dizinin merkezinde yer alan karakterlerden Sergen’i canlandıran başarılı oyuncu Sarp Akkaya’nın da diziyle yollarını ayıracağı öğrenildi. Dizide canlandırdığı sergen karakterinin hikayesinin bitmesi sebebiyle Sarp Akkaya’nın önümüzdeki bölümlerde diziye veda edeceği belirtildi.

Sergen (Sarp Akkaya) Diziye Veda Ediyor

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde son günlerde hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Önce dizide bir zaman atlaması yaşanacağı haberleri kulislere düşmüş ardından dizinin final yapacağı belirtilmişti. Bu gelişmelere paralel olarak dizide rol alan Yiğit Kirazcı hikayesinin bittiği gerekçesiyle diziyle yollarını ayırırken finale giden yolda hikayeyi toparlaması için Barış Kılıç diziye yeni bir karakter olarak dahil olmuştu. Yiğit Kirazcı’nın ardından dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan sergen karakterinin de hikayesinin bittiği ve bu karakteri canlandıran sarp Akkaya’yla yolların ayrılacağı öğrenildi. Dizide yer alan Azra karakterinin eşi olan Sergen bir avukatı canlandırıyordu ve eşini aldatması sonrası boşanma hikayesiyle uzun süre ana hikaye olarak yer almıştı.

22. Bölümde Final Yapacak

Fox Tv’nin bu sezon başlayan ve sezon sonunu göremeyen dizileri arasına girmeye hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey’in 22. Bölümde seyirciye veda edeceği duyuruldu. Uyarlama dizi olan Evlilik Hakkında her Şey başlarda iyi olan reytingini ilerleyen haftalarda koruyamamış ve reytinginde belirgin bir düşüş yaşanmıştı. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı dizi 22. Bölümle son kez seyirci karşısına çıkacak ve sezon sonunu göremeyerek erken final yapan diziler kervanına katılacak.

22-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar