Survivor’da 2.Olan Yiğit Poyraz Oyuncu Oluyor

Survivor’da 2.Olan Yiğit Poyraz Oyuncu Oluyor
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021’in ikincisi olan başarılı yarışmacı Yiğit Poyraz oyunculuk sektörüne giriyor.

Oyunculuk sektörü en gözde alanlardan biri ve özellikle gençler arasında en popüler ve gözde meslekler arasında yer alıyor. Diziler, filmler ve tiyatrolar o kadar cazip geliyor ki pek çok genç bu alanda şansını denemek için büyük bir çaba harcıyor. Kimi okullu olarak bu alanda yer almaya çalışıyor kimi alaylı olarak, kimi de bazı programlarda göze girerek ve alan değiştirip bu sektöre girmeye çalışarak şansını demiyorlar. Ama ne olursa olsun sonunda başarı için mutlak çalışma gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezonu da kapatan Survivor 2021 yarışmasının ikincisi olan başarılı yarışmacı Yiğit Poyraz televizyon dünyasında kalıcı olacak gibi görünüyor. Survivor’daki başarısıyla dikkatleri çeken ve yarışmayı 2. Olarak tamamlayan Yiğit Poyraz şimdi de dizi sektörüne giriyor.

Yiğit Poyraz Leyla İle Mecnun’a Doğru

Tv 8 ekranlarında başarılı bir sezon geçiren ve seyircinin büyük beğenisini kazan Yiğit Poyraz yarışmayı 2. Olarak tamamladı. Bu başarısıyla pek çok sevenini mutlu eden genç isim bugünlerde bambaşka bir alana girmeye hazırlanıyor. Yeni bölümleri Exxen için çekilmeye başlanılan efsane dizi Leyla İle Mecnun’da rol alacağı iddia edilen Yiğit Poyraz’ın Survivor’un ardından şansı bakalım burda nasıl devam edecek. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8’deki Survivor’da başarıyı yakalayan genç isim şimdi de yine Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de yayınlanacak Leyla İle Mecnun’da rol alacak. Genç ismin bu teklife sıcak baktığı ancak henüz tarafların son sözlerini söylemediği de gelen haberler arasında. Ayrıca çekimleri başlayan ve oldukça keyifli geçtiği yönünde haberler gelen Leyla İle Mecnun’da Yiğit Poyraz’ın hangi karaktere hayat vereceği yönünde de bir bilgi bulunmuyor.

Yiğit Poyraz Kimdir?

Son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survior 2021’de yarışmacı olarak yer alan ve gösterdiği üstün performansla yarışmada dikkatleri çeken ve son ana kadar vazgeçmeyen genç isim Yiğit Poyraz 26 Aralık 1994 yılında Sakarya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinden sonra üniversite eğitimini tamamlayan Yiğit Poyraz tekstil mümessilliği yapmaktadır. Survivor’a gönüllüler takımından katılmıştır.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar