TRT1'den yeni komedi dizisi izleyicileri heyecanlandırdı

TRT1'den yeni komedi dizisi izleyicileri heyecanlandırdı
Canı pahasına doğruluktan ayrılmayan Sinan, dedesinin vasiyetini yerine getirmek için çıktığı yolculukta başından komik olaylar geçer. Dünya Hali çok yakında TRT1 ekranlarında...

Yayınladığı yapımlarla ailenizin kanalı ünvanını hak eden TRT 1'den yeni komedi dizisi izleyiciyi heyecanlandırdı. İzleyici Dünya Hali ismiyle yayınlanacak dizinin oyuncularını merak ediyor. Şehir hayatının dertleriyle boğuşan insanımızın hikayesini ekrana getiren Dünya Hali dizisinde başrolde hangi ünlü oyuncular var?

TRT1'den yeni komedi dizisi izleyicileri heyecanlandırdı

 Tarihi dizileri kadar komedi dizileriyle de rakiplerine fark atan TRT1 dizilerine bir yenisi daha ekleniyor: Dünya Hali ismiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan komedi dizisinini çekimleri başladı. Tanıtımı ekranlarda dönen yeni komedi dizisi, yaz sezonunda seyirciyi kahkahaya boğacak.

Dünya Hali oyuncuları kimlerden oluşuyor?

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan Dünya Hali'nin castıusta oyunculardan oluşuyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin ve Ozan Çelik’in paylaştığı Dünya Hali dizisinde ayrıca Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Durul Bazan, Mert Denizmen, Mekin Sezer, Naşit Özcan gibi birçok isim yer alıyor. 

Dünya Hali konusu nedir?

Canı pahasına doğruluk ve dürüslükten asla ayrılmayan Sinan (Caner Şahin) dedesinin vasiyetini yerine getirmeye çalışmaktadır. Çoğu zaman takdir edilen ancak bazen  yanlış anlaşılan Sinan'ın başından komik olaylar da geçer. İyiliğin yeri ve zamanı olmadığının anlatıldığı Dünya Hali, mizah tarzıyla ekranlara yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Yapımcılığını Neden Film üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor. Bu ikili daha önce Tutunamayanlar dizisinin yönetmenliğini yapmıştı. Senaryosunu Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tunçer ve Eray Kaman birlikte yazdığı Dünya Hali; şehir hayatının gündelik dertleriyle boğuşan içimizden insanların hikayesini mizah ve dramla harmanlayarak anlatıyor. 
Komik hikayeleriyle ekranlara gelecek dizinin konusu TRT1'in sitesinde şu cümlelerle yer alıyor: “Sinan, dedesinin değerleriyle büyümüş, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir gençtir. Ancak aradığı aşkı henüz bulamamıştır. Sinan’ın dedesi ölüm döşeğindeyken ona ilginç bir vasiyette bulunur. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: “Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter.” Sinan dedesinin vasiyetini yerine getireyim derken kendisini komik bir maceranın içinde bulur. Bu macerada ona en yakın arkadaşı Azim, patronu Güven, ailesi, yakın çevresi ve dedesinin cami arkadaşları Burhan, Namık ve Talat amcalar eşlik edecektir.”
 Sinan, dedesinin arzu ettiği kızı bulanilecek mi? Başına gelecek aksiliklere rağmen yolculuğna devam edecek mi? Hepsi ve daha fazlası TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

12-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar