Bir Zamanlar Çukurova Ne Zaman Final Yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova Ne Zaman Final Yapacak?
Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve dört sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova için final tarihi ve bölümü belli oldu.

Bundan tam dört sezon önce Atv ekranlarında başlayan bir dizinin bu kadar uzun soluklu olabileceği ve bu kadar iyi bir reyting oranına yakalayabileceği çok fazla tahmin edilmezdi. En azından iki sezon için bir başarı elbet beklenirdi ama dört sezondur ekranlarda olan ve her Perşembe akşamı en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova bu tahminleri yıktı. Tam bir fenomene dönüşen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova dördüncü sezonunda ve hala ilk sıralarda. Bugüne kadar onlarca oyuncunun gelip geçtiği pek çok başrolün hikayesinin sona erdiği ve yenileriyle yoluna devam eden dizi içinde yolun sonu göründü. Daha önce dizinin yönetmeni hikayenin sonuna yaklaşıldığını bir üniversitenin konferansında dile getirmişti. Şimdi de dizi için final tarihi zamanı verildi. Tims%B Yapım tarafından projelendirilen ve hazırlanan dizi için on 10 bölümün kaldığı açıklandı.

10 Bölüm Sonra Final Yapacak

Başrollerinde Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Vahide Perçin ve Melike İpek gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bir zamanlar Çukurova için son bölüm yazılmaya başlandı. Birbirinden ünlü oyuncuların çoğunun diziden ayrılmasına rağmen dizinin hikayesinde ve reytinginde bir düşüş yaşanmamasına rağmen artık hikayenin sonuna gelindiği düşünülerek Bir Zamanlar Çukurova için final kararı alındı. Dört sezon boyunca Perşembe akşamlarına damgasını vuran fenomen dizinin şu an çekilen 130. Bölümüne ilave olarak bir 9 bölüm daha çekileceği ve 10 bölüm sonra ekranlara veda edeceği öğrenildi.  

140. Bölüm Final Bölümü

Tims&B Yapım tarafından Atv için çekilen ve dört sezon boyunca erşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir zamanlar Çukurova 140. Bölümde final yaparak seyircisine ve ekranlara veda edecek. Adana’da çekilen ve 1950ler sonrasını anlatan dizide bir kadının yaşadığı aşklar, sıkıntılar ve hayat mücadelesi anlatıldı. Züleyha karakterinin hikayesinin anlatıldığı dizide ilk sezonlar Züleyha’nın imkansız aşkı anlatılmıştı. Daha sonra aşık olduğu adamın ölmesiyle kocasına dönen ve onunla bir hayat kuran Züleyha daha sonra ise başka biriyle bir hayatı sürmeye başlamıştı. Çocuklarıyla ve geniş bir toprağa sahip zenginliğiyle bölgede söz sahibi olan Züleyha’nın hikayesi her Perşembe izleyiciyi ekrana bağlamıştı.

12-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar