Survivor’da Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? Survivor’da Kim Elendi? | 20 Mart Pazar

Survivor’da Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? Survivor’da Kim Elendi? | 20 Mart Pazar
Survivor tüm hızıyla devam ederken, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 3.ve 4. eleme adayları kim oldu? Survivor’da adaya kim veda etti?

Survivor 2022 All Star, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve sunuculuğuyla sürerken, yarışmalar sırasında Murat Ceylan moderatörlüğünde heyecanla süren dokunulmazlık oyunları da hız kesmeden devam ediyor. Hızlı eleme sistemine geçilen Survivor’da 20 Mart Pazar akşamı Ünlüler- Gönüllüler arasında haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 1. Ve 2. Eleme adayları belli olan akşamda 3. Ve 4. Eleme adayları belli oldu. Survivor’da adaya hangi yarışmacı veda etti? Merak ediliyor. Survivor’da kim elendi? Konseyde neler yaşandı? İşte detaylar…

 

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu Ünlüler- Gönüllüler arasında oynandı ve oyunu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler kendi aralarında yaptıkları oylama ile Mert’ın adını çıkardı. İlk Eleme adayı ‘Mert Öcal’ oldu.

 

2. Dokunulmazlık oyunu Ünlüler- Gönüllüler arasında oynandı ve yine Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler bu kez kendi aralarındaki oylama ile 2. eleme adayını belirledi.2. Eleme adayı ‘Barış Murat Yağcı’ oldu.

 

20 Mart Pazar akşamı oynanan kritik dokunulmazlık oyununa çıktı. 3. ve son dokunulmazlık oyunu mücadelesi için ünlüler ve gönüllüler takımları denizde, plajda kurulan ve güç gerektiren parkurlarda ter döktü. Survivor dokunulmazlık oyununun ilk yarışması kadınlar arasında yapıldı. Kadınlar turunu Ünlülüler takımının kazanmasıyla Ünlüler takımı 1-0 öne geçti. Erkekler turunu ise Gönüllüler takımının kazanmasıyla 1-1’lik eşitlik yaşandı. Best Of’a (En iyilere) kalan dokunulmazlık oyununu bu kez 2-1 lik skorla Ünlüler takımı kazandı.

 

Son dokunulmazlık mücadelesinin ödülü ise kuşbaşı etli nohut yemeği, bulgur pilavı ve turşu oldu. Gönüllüler takımı kendi aralarında yaptığı oylama ile çıkan isim Evrim oldu. 3. Eleme adayı ‘Evrim Keklik’ olarak belirlendi.

 

Acun Ilıcalı Performans 1. lerini Açıkladı! Performans Birincileri Kim Oldu?

Acun Ilıcalı, Ünlüler takımının performans birincilerini açıkladı. Ünlü Erkekleri arasında ‘Batuhan Karacakaya’ performans 1. Si olurken, kadınlar arasında ise, Nagihan Karadere ve Merve Aydın olurken, ‘Nagihan Karadere’ Merve Aydın’dan önde olduğu için 4. İsmi belirledi.

 


Nagihan Karadere, kendinin beklemediğini söylerken, isim söylemek için hazırlıksız olduğunu belirtip bana yardımcı olmak için gönüllü olursanız banada yardımcı olursunuz dedi. Adem Kılıç’cı beni söyle dedi. Fakat Nagihan, ona haksızlık etmemek için, bir önceki potoda onu söyledikleri için bu kez ona denk isim olan ‘Atakan’ı söyledi. 4. Eleme adayı ‘Avatar Atakan’ oldu. 



Adının söylenmesiyle şaşıran ve gerilen Atakan Arslan, aday koltuğuna otuturken, Yasin ile Evrim’in konuşmaları dikkat çekti. Evrim; ‘’eğer bu potodan çıkarsam, kraliçe olurum’’ dedi. Yasin ise; ‘’bencede hatta buraya senin heykelini diksinler’’ dedi




 

Survivor’da Kim Elendi? Survivor’da Kim Gitti?

 

Hızlı elemeye geçilen Survivor’da büyük oylama geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. 

 20 Mart 2022 SMS oy sıralaması ile elenen isim bu akşam belli oldu. Sırasıyla Mert, Barış, Evrim ve Atakan’ın olduğu bu potoda,



bu hafta adaya veda eden isim ‘Mert Öcal’ oldu.

 

Mert’in  adının söylenmesiyle Gönüllüler takımından Sude gözyaşlarına boğuldu, Acun Ilıcalı’nın Mert’e, artık arkadaşlarınla veda edebilirsin demesiyle birlikte, arkadaşlarına veda eden Mert, daha sonra sevgilisi olduğu Sude’yi öperek sakın ağlama bak tamam mı diyerek onu teselli etti. Dışarıda seni bekliycem diyerek vedalaştı.

 Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman?

Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Birleşme Partisi’nin Mart’ın son haftasında yapılacağını duyurmuştu. Bu akşamki elemenin ardından iki ismin daha Survivor’a veda etmesi ile birlikte Birleşme partisi gerçekleştirilecek.

Survivor 2022 All Star 55. Bölüm Fragmanı (21 Mart Pazartesi)

20-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar