Şarkıcı Kader Hastaneye Kaldırıldı

Şarkıcı Kader Hastaneye Kaldırıldı
90’lı yılların ünlü şarkıcılarından biri olan ve Adamım şarkısıyla ünlenen ve dillerden düşmeyen şarkıcı Kader hastaneye kaldırıldı.

Bir zamanların fırtına gibi esen ünlü şarkıcılarından Kader adıyla tanınan Kader Çetintürk hastaneye kaldırıldı. Özellikle 90’lı yılların en çok dinlenen ve popüler olan şarkıcılarından Kader Çetintürk’ün hastaneye kaldırıldığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalındaki magazin programına katılan Kader özellikle sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan paylaşımlara tepki göstermiş ve bu durumun kendisini çok yıprattığını ifade etmişti. Katıldığı programda sağlık sorunları sebebiyle kilo aldığından bahseden Kader bu durumun sosyal medyada çok fazla ve haksızca yer aldığını belirtmişti. Bir zamanların dillerden düşmeyen şarkılarının sahibi Kader’in hastaneye kaldırılması ve tedavi altına alınması ise magazin basını ve yine sosyal medyada sıkça konuşuldu ve gündemdeki yerini aldı.

İnsanlar Çok Acımasızlar

Müzik kariyerine henüz ilk okul yıllarında başlayan ve düğünlerde şarkıcılık yapan Kader Şentürk ilk albümü olan Buna bakma – Takıl Bana’yı henüz 14 yaşında çıkardı. Özellikle Adamım şarkısıyla ünlenen Kader daha sonra birçok ünlü parçaya imza atmıştı. Son zamanlarda aldığı kilolarla gündeme gelen ve yine bu sebeple de sosyal medyada aşırı şekilde eleştirilen Kader son olarak katıldığı bir televizyon programında “İnsanlar çok acımasızlar. Hakkımda yapılan yorumları ilk okuduğumda günlerce uyku uyumadım. Telefonu ellerine aldıkları zaman, rahatlıkla herkese her şeyi yazabileceklerini, hakaret edebileceklerini sanmaları, insanları o kadar üzüyorlar ki! Benim canımı yakıyorlar. Sosyal medyada yazıyorlar, manda yavrusu, ne demek? Bunun daha ilerisi var, bu kadar ileri gitmeyin” ifadelerini kullanmıştı. Buna rağmen sosyal medyadan aşırı eleştiri dolu yorumlar alan Kader bunlara dayanamadı ve hastaneye kaldırıldı.

Mutlu musunuz Klavyeciler?

Hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Kader’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Kader’i acımasızca eleştirenlere seslenildi ve “Kader Hanım’ı hastaneye kaldırdık. Şimdi muylu musunuz klavyeciler? Duracağınıza arttınız! Ne yazık ki bunların 80 kadın olması da kadının kadına verdiği şiddeti zararı ayıp size ya! Böyle önemli bir insanı sanatçıyı bu güzel kalbi bu hale getiren herkes ama herkes bu saatten sonra kimseye acımıyorum, hepiniz yargı önünde cezanızı çekeceksiniz, bitti o iyi niyetler” ifadeleri kullanıldı. Ünlü şarkıcının kendisine kilolarıyla ilgili yapılan sert yorumlara daha fazla dayanamadığı ve bu sebeple hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

20-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar