Survivor’a Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu! Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? Kim Elendi?

Survivor’a Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu! Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? Kim Elendi?
Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken, 23 Şubat Çarşamba yayınlanan bölümde eleme adayı 4 yarışmacıdan adaya veda eden isim belli oldu. Adaya kim veda etti? Kim elendi?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’da 23 Şubat Çarşamba akşamı ada konseyi yaşandı. Eleme heyecanı yaşanan konseyde, haftanın eleme adayları olan Yunus Emre, Yasin, Gökhan ve Nagihan’ın olduğu potadan elenen isim belli oldu. Survivor’da bu hafta konseyden hangi isim çıktı. İletişim oyununun ardından yapılan ada konseyinde Survivor’da elenen isim Acun ılıcalı tarafından SMS sıralaması ile birlikte açıklandı. Sms’te en düşük oyu alan yarışmacı adaya veda etti. İşte survivor’da Çarşamba akşamı yaşananlar…

 

Survivor’da 23 Şubat Çarşamba Akşamı Neler Yaşandı?

Ödül oyunu öncesi bu hafta kazanan takım sandviç ve bar yiyeceği alacağı söylendi. Ada şartlarında kritik önem taşıyan yiyecek ödülünde her iki takım da canla başla mücadele etti.

Kadınlar mücadelesini gönüllüler takımı kazanırken, erkekler karşılaşmasının galibi de Hikmet’in aldığı son sayı ile yine gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler takımı ödül oyununu 5-8 skorla kazanmış oldu. Ünlüler takımı ise kamp alanına eli boş döndü.

 

Ayrıca, bu akşam Ünlüler ve gönüllüler arasında iletişim ödül oyunu oynandı. İki takım arasında kıran kırana geçen mücadele yaşandı.

 

İletişim oyununu 3-1 Gönüllüler takımı kazandı. Ödülü kaybeden ünlüler takımı büyük bir üzüntü yaşadı.

 

İletişim ödülünü kazanan gönüllüler, sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Yarışmacılar mesajları okurken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

 

En çok dikkat çeken mesaj ise Nisa’ya, Mert Öcal’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlun’dan geldi.


‘’Burada herkes seni çok özledi. Kedilerin çok iyi, onları sakın merak etme. Sürekli görmeye gidiyorum, keyifleri yerinde, çok mutlular. Ve şunu bilmelisin ki sen bir arkadaş olarak yapabileceğin her şeyi fazlasıyla yaptın. Bu konuda için rahat olsun, bundan sonra yapabileceğin tek şey oyunlara odaklanmak olsun. Seni çok seviyorum, burayı ve beni merak etme. Seni İstanbul finalinde bekliyorum.’’

Bu haftanın performans birincisi Sema oldu. Birinci olan Sema hediye çeki kazandı. 

Survivor da Bu Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor’da bu hafta ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada sürgün adasına giden yarışmacı Yunus Emre olmuştu.

Haftanın 2. dokunulmazlığını kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada ise adı en fazla yazılan Yasin Obuz haftanın ikinci eleme adayı olarak sürgün adasına gitmişti.

 

Survivor’da son dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında yapılan oylamada ise takım arkadaşlarının sürgün adasına gönderdiği isim Nagihan Karadere olmuştu.

 

Survivor’da performans birincisi olan Yağmur ise haftanın 4. eleme adayı olarak Gökhan’ın adını söylemişti.

Konseyde Neler Yaşandı? Survivor’da Adaya Hangi İsim Veda Etti?

Survivor’da eleme adayları Yasin Obuz, Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden ve Gökhan Keser arasında sms oylaması yapılmıştı. Halk oylamasında en az sms alan yarışmacı adaya veda etti.

Dört yarışmacı arasından en az oyu alarak Survivor’a veda eden isim Yunus Emre oldu.


 Elenen ismin açıklanmasının ardından Yasin ile Yunus Emre arasında duygusal anlar yaşandı. Sarılıp ağlayan iki yarışmacı izleyicileri de çok duygulandırdı.

Öte yandan, Acun Ilıcalı konseyde yeni dönemi duyurdu. Ilıcalı konsey öncesi yaptığı açıklamada birleşme partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve yeni eleme sistemini anlattı. 

Acun Ilıcalı; hızlı eleme sistemine geçildiğini ve birleşme partisinin Mart ayının sonunda yapılacağını duyurdu.

Survivor’da birleşme partisine 22 yarışmacı katılacak. Bu haftadan sonra hızlı eleme sistemi ile birlikte haftada 2 yarışmacı adaya veda edecek. 3 haftada 6 yarışmacı gitmiş olacak dedi. Diğer yandan haftada 5 akşam ekrana gelen Survivor’ın yayın günlerinde de değişiklik yaşandı. Artık Survivor Cuma akşamları da yayınlanacak.




Konseyin ardından, Acun Ilıcalı, Furkan Dede, Murat Özarı, Semih Öztürk ve Hanzade Durmuş’un olduğu Survivor Extra programına katıldı. Acun Ilıcalı ayrıntıları programda açıkladı.

24-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar