Survivor'da Anlat Bakalım'a hangi ünlüler konuk oluyor?

Survivor'da Anlat Bakalım'a hangi ünlüler konuk oluyor?
Survivor'ın eğlenceli oyunu Anlat Bakalım bir kez daha ünlü isimlerle yapılacak. Survivor'da Anlat Bakalım'a hangi ünlüler konuk oluyor? Hangi ünlü hangi yarışmacıya eşlik edecek?

Survivor, Anlat Bakalım oyunuyla büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz haftalarda ünlülerle yapılan Anlat Bakalım ses getirmişti. Acun Ilıcalı kolları sıvadı yine birçok ünlüyü Survivor'daki Anlat Bakalım oyununa davet etti. 17 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek 110. bölümde 8 Survivor yarışmacısına 8 ünlü isim eşlik edecek? Peki Anlat Bakalım'a hangi ünlüler konuk oluyor?

Survivor Anlat Bakalım konuğu olacak ünlüler kimler?

İkinci kez ünlülerle yapılan Anlat Bakalım oyununa hangi ünlülerin katılacağı belli oldu. Enis Arıkan, Demet Özdemir, Bensu Soral, Furkan Korkmaz, Haluk Levent, Danilo Zanna, Eser Yenenler ve Mustafa Ceceli, Anlat Bakalım'ın bu haftaki konukları olacak. Peki hangi ünlü, hangi yarışmacıya eşlik edecek?

Bir önceki oyuna da katılan Enis Arıkan bir kez daha yarışma programına konuk oluyor. Eğlenceli kişiliğiyle dikkat çeken Enis Arıkan bir kez daha Nisa ile eş olacak. TV8'den ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrolü olan Demet Özdemir, Cemal Can'a eşlik edecek. İçerde dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Organize İşler: Sazan Sarmalı filminde izlediğimiz Bensu Soral, Berkan ile birlikte yarışacak. NBA takımlarından Philedelphia 76ers formasını terleten milli basketbolcu Furkan Korkmaz ise basketbola ilgisi olduğu bilinen Barış'ın eşi olacak. Şarkıları ve yardımsever kişiliğiyle sosyal medyanın sevgilisi haline gelen Haluk Levent ile Elif'i eş olarak izleyeceğiz. TV8'den ekrana gelen Eser Yenenler Show programının sunucusu Sercan'a eşlik edecek. Evrim ile Mustafa Ceceli eş olacak. MasterChef programının İtalyan şefi Danilo Zanna ise Yasin ile eş olacak.

Geçtiğimiz haftalarda Anlat Bakalım, ilk kez birbirinden ünlü isimlerin yarışmacılara eşlik etmesiyle ekrana gelmişti. Oldukça keyifli ve eğlenceli anların yaşandığı Anlat Bakalım, büyük ses getirmişti. Oldukça güzel bir ikili olan Cemal Can, Ezgi Mola ikilisi en çok kelime bilerek oyunu kazanmayı başarmıştı. Cemal Can ve Ezgi Mola toplamda 13 kelime bilmiş ve anlatmıştı.

Survivor 2020, 17 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak 110. bölümüyle yine çok konuşulacak. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor 2020, bu akşam saat 20:00'da 110. bölümüyle TV8 ekranlarında olacak.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar