Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Ödüllü Oyuncu

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine Ödüllü Oyuncu
Fox Tv ekranlarının salı akşamları yayınlanan başarılı dizisi Evlilik Hakkında her Şey'e yeni ve ödüllü bir oyuncu daha katılıyor.

Son günlerde hakkında oldukça çok haber çıkan Evlilik Hakkında her Şey dizisi ile ilgili bir haber daha magazin basını ve dizi sektöründe yer aldı. Diziye son olarak ünlü oyuncu Barış Kılıç dahil olmuş ve yine dizinin başından itibaren kadroda yer alan ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı’nın da diziyle yollarının ayrıldığı haberleri internet sitelerinde yer almıştı. Bu sezon başlayan ve Salı akşamları yayınlanan MF yapım imzalı uyarlama dizi Evlilik Hakkında Her Şey’e yeni bir oyuncunun katıldığı haberi geldi. Dizinin seyircisini heyecanlandıran yeni oyuncunun ünlü ve güzel oyuncu Gizem Erman soysaldı olurken başarılı ismin diziye iki bölüm olarak dahil olduğu öğrenildi. İşte Gizem Erman Soysaldı’nın canlandıracağı karakter ve detayları!

Gizem Erman Soysaldı Evlilik Hakkında Her Şey’e Katıldı

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey adlı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Gökçe Bahadır, Sumru yavrucuk, Sarp Akkaya, Ezgi Eyüboğlu ve Yiğit Kirazcı’nın rol aldığı diziye son olarak başarılı oyuncu Barış Kılıç Dahil olmuştu. Dizinin hikayesinde zaman atlaması yaşanacağı haberleriyle birlikte dizide Yıldırım karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı’nın da diziyle vedalaşacağı haberleri çıkmıştı. Tüm bunlara ek olarak hareketli günler geçiren dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Genç ve güzel oyuncu Gizem Erman Soysaldı diziye konuk oyuncu olarak iki bölüm Buket karakteriyle dahil olacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun dizide iki bölüm (20 – 21) yer alacağı öğrenildi.

Gizem Erman Soysaldı Kimdir?

Fox Tv dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’e konuk oyuncu olarak dahil olan genç ve güzel oyuncu Gizem Erman Soysaldı 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan güzel oyuncu bunun için Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimleri almıştır. Küçük yaşlardan itibaren sahnelerde yer alan Gizem Erman Soysaldı pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Oyuncu ayrıca özellikle Hekimoğlu dizisindeki başarılı performansıyla göz doldurmuştur. Oyuncu, İçerdekiler, Sürgün, İstanbul Ben Geliyorum, Arka Sokaklar, Seksenler, Bizim Okul ve Sensiz Yaşayamam adlı yapımlarda yer almıştır.

19-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar