Survivorda Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Elemeye Kimler Kaldı?

Survivorda Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Elemeye Kimler Kaldı?
Tv 8'in başarılı programlarından Survivor Türkiye Yunanistan hız kesmiyor. Yarışmanın dokunulmazlık oyunlarında adeta nefesler tutuldu. Peki dokunulmazlığı kim kazandı?

TV 8’in sevilen yarışması Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. TV 8 ekranlarında yıllardır Acun Ilıcalı’nın sunumuyla yayınlanan Survivor’da, daha önce reyting düşüklüğü sebebi ile format değişikliğinie gidilmiş ve takımlar karıştırılarak siyah ve beyaz takımlara ayrılmışlardı. Rekabetin siyah ve beyaz takımlar arasında kıyasıya sürdüğü ve son haftalarda heyecanın hiç düşmediği survivor Türkiye Yunanistan 2019’da bu haftaki dokunulmazlık ve eleme yarışmaları nefesleri kesti.

Survivor’da Kıyasıya Mücadele

Survivor’un 28 Nisan 2019 Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununda adeta nefesler kesildi. Yarışmada yarışmacılar seramik kırma oyunuyla karşı karşıya geldiler. Yarışmacılar önce zorlu parkuru aşıp ardından hindistan cevizleri ile yüksekten seramikleri kırmaya çalıştı. 28 Nisan Survivor son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi ve Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?

Tv 8’in seyirciyi ekran başına kilitleyen yarışması Survivor’da oynanan oyunlar nefes keserken 28 Nisan Pazar günü dokunulmazlık için Seda ile Elpida karşı karşıya geldi. Yarışmayı kazanan Seda olunca beyaz takım 9-8 öne geçti ve sıra bundan sonra iki takımın en iyilerinin kozlarını paylaşmasına geldi. Büşra ile Dalaka arasında geçen inanılmaz mücadele sonunda Dalaka rakibine parkurda büyük fark attı. Ancak Büşra son anlarda kalktığı ataklarla öne geçip sayıyı takımına kazandırdı ve böylece dokunulmazlığı kazanan beyaz takım oldu.

Survivor Eleme Adayları Kim Oldu?

Survivor Türkiye Yunanistan elli yedinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden siyah takımda ilk eleme adayını Yunan yarışmacılar belirledi. Survivor Türkiye Yunanistan’da bu hafta Elpida ve Spyros eleme adayı oldular. 

Survivor'da Erzak Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan erzak oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler. Survivor'da erzağı kazanan takımın büyük moral kazanacağı yarışmada rekabet giderek artarken, siyah takım ve beyaz takım erzak oyunu için yarıştılar. Survivor Türkiye Yunanistan’ın 56. bölümünde erzak oyununu 10'a 4 siyah takım kazandı.

Cumartesi Gününün Dokunulmazlığını Da Beyaz Takım Kazandı

Survivor Türkiye Yunanistan’da siyah ve beyaz takım 27 Nisan 2019 Cumartesi günü dokunulmazlık için mücadele etmişler ve Cumartesi gününün dokunulmazlık oyununu da 10'a 5 beyaz takım kazanmıştı.

 

29-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar