Survivor’da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 2. Eleme Adayı Kim Oldu? Konseyde Neler Yaşandı?

Survivor’da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 2. Eleme Adayı Kim Oldu? Konseyde Neler Yaşandı?
Survivor All Starda heyecan sürerken 8 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 2. Eleme Adayı kim oldu? Konseyde Neler Yaşandı? İşte detaylar

Tv8’in fenomen yarışması Survivor All Star’da yarışma heyecanı sürerken, kıran kırana dokunulmazlık mücadeleside devam ediyor. 8 Mart Salı akşamı  Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın 2. Dokunulmazlık oyununu oynadı. İlk kez oynanan yeni parkur mücadelesinin ardından kazanan taraf belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Hangi ödüle sahip oldu? Haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Anıl ve Mert Arasında yaşanan tartışma neden çıktı? Konseyde neler yaşandı? Survivor All Star’da 8 Mart Salı akşamı 42. Bölüm’de tüm yaşananlar haberimizde… işte detaylar

 

 Survivor’da 8 Mart Salı Akşamı Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da ünlüler gönüllüler arasında nefes kesen haftanın 2. Dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Mücadelenin ardından, dokunulmazlık oyununun kadın ve erkekler mücadelesinin ikisinde gönüllüler takımı kazandı. Bu akşamın ödülü ise, hamburger ve film izlemek oldu.


Dokunulmazlık oyununu haftanın ilk günü ünlüler kazanmıştı. 2. Günü ise ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu hem tadımı hak kazandı hem ödülü. Hamburger yiyip korku filmi izlediler.

 

Survivor Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu? | 8 Mart Salı

7 Mart Pazartesi akşamı 42. Bölüm’de dokunulmazlığı ünlüler kazanınca eleme adayı olarak gönüllüler takımı oylarını Yasin’den yana kullandı.

8 Mart Salı akşamı ise dokunulmazlığı gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımı arasında yapılan oylama ile 2. Eleme adayı belli oldu.

 

Birleşme partisini garantileyen 2 isim Nagihan ve Elif olmuştu. O yüzden performans 1.si Nagihan Karadere olmasına rağmen dokunulmaz olduğundan, 2. Performans 1.si Gizem oldu. Erkeklerde ise, Performans 1.si Bora oldu. Bora’nın ve Gizem’in dokunulmaz olduğu oylamada, çıkan isimler, Mert(4), Sercan(2), Barış(1) ve Birsen(5) oldu. Haftanın 2. Eleme Adayı Birsen oldu.

 

Anıl ve Mert Arasında Ne Oldu? Yaşanan Tartışma Neden Çıktı?

Mert ile Anıl arasında dokunulmazlık oyunu bitişinde gerginlik çıktı. 8-3 lük gönüllülerin kazandığı oyunda, Anıl 8. Son oyunu oynadı. Kazandığı sırada Mert şansa kazandılar yorumu ile Anıl’ın kazandığı oyunu küçümsemiş oldu.

 

Oyunun %90 şansa dayalı olduğunu iddia eden Mert’e Bora’da katılmayarak bahanelere sığınmaya gerek yok adamlar kazandı bizde yapamadık onlar hak etti kabul etmek lazım dedi. Mert’le Bora arasında da bu tartışma bir süre sürdü. Moderatör olan Murat’ın oyun sonrasında bu gerginliği sorması ile de Bora’ya gönüllüler takımından Berna alkışlayarak destek çıktı. Bora’nın bu huyunu seviyorum. Neyse onu söylüyor dürüst davranıyor dedi.

 

Anıl ise şansa kazandılar lafına sert çıkışarak bu duruma yükseldi. Mert’te sen hayırdır? Survivor’ın başından beri bu agrasif tavırlar neden? Bir değil iki değil, burada seni bir kaç kez uyardık, bir şekilde idare ediyoruz diye abarttın, kredin tükenmek üzere haberin olsun dedi. Anıl bunun üzerine daha da sinirlenerek neyin kredisi diyerek tartışma büyüdü.

 

Konseyde Neler Yasandı?

Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı ve Survivor emekçilerinden olan iş insanı Alpay Kazan’ın kanser tedavisi görmesinin ardından vefat etti. Bunun üzerine, Türkiye’ye gelerek cenazesine katıldığı için konseyde bulunamadı. Acun Ilıcalı’nın yerine konseyde moderatörlüğü Murat Ceylan yaptı.

 

Mert – Anıl arasındaki gerginlik konseye de taşındı. Murat Ceylan 2 tarafa da sordu. Anıl Mert’in ona kredin azaldı sözlerine sen banka mısın bana neyin kredisinden bahsediyorsun dedi. Mert ise genel olarak Anıl’ın gergin olduğunu, konuyuda yanlış anladığını söyleyerek, konuşmalarını alttan aldığı gözüktü. Ben şansa kazandınız demedim tabiyki hak ederek kazandınız. Fakat %20-30 şansa dayalı bir oyundu dedim dedi.

 

Bu gerginliğin ardından Mert’in eleme konseyinde 4 kişinin oylaması ile adı çıktı ve yazma sebepleri ise, sürekli adada Mert’in gerginlik çıkarması olduğu belirtildi.

 

Eleme adayı Birsen Oldu. Birsen’in ise açıklaması konseye damga vurdu. Benim performansım asla düşük değil hatta bana güveniyorlar beni çıkartıyorlar. Başarılı olmasam bunu yapmazlardı. Ama kaçtır beni yazıyorlar. Sürgün adasına ilk giden ben oldum, bana kadar yazılacak kişiler varken beni sürekli yazmalarını anlayamıyorum. Ama ben salak bir insan değilim beni anlamıyor sanıyorlar dedi. Beni saf görüyorlar sessiz olduğum için. Bazen dalga geçiyorlar birkaç kişi yapıyor bunu dedi. Ama ben her şeyin farkındayım şuanda da çok doluyum kendimi ifade edemiyorum. Fakat bu konseyden de çıkacam elenmiycem çünkü ben güçlü ve hırslıyım yine bana bir şey olmayacak dedi.

 

Sözleri herkesi üzerken, adını oylama da yazan isimlerden biri de Batuhan’dı. Adını yazarken de yazacağım isim Birsen yani başka bir şey düşünmedim. Sebep söyleyemiyorum ama Birsen’i yazacağım. Bence o diyerek özellikle onu istemediğini göstererek birde ‘zaten algısı da kapalı biri’ demesi, Birsen’in sözlerinde bahsettiği kişilerden birinin de Batuhan olduğu belli oldu. 

Survivor 9 Mart Çarşamba 43. Bölüm Fragmanı

08-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar