Kara Tahta Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Kara Tahta Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı
Üs Yapım imzalı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Kara Tahta’nın ilk tanıtımı TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı.

TRT 1 yeni sezona hızlı giriyor. Yaz aylarında yayınlanacak ve nisan ayında ekrana gelmeye başlayacak olan yeni dizi Kara Tahta’nın çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Oldukça genç bir kadrosu olan dizi Üs Yapım tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu ve senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan dizinin ilk tanıtımı da TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Oldukça merak edilen ve şimdiden hatırı sayılır bir seyirci kitlesi edinmeyi başaran dizinin nisan ayında başlaması ve yaz ayları boyunca devam etmesi bekleniyor. Dizinin reytinglerinin durumuna göre de eylül yayın döneminde final yapması ya da devam etmesi planlanıyor. Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yer aldığı dizide bir aşk ve dram konusu ele alınıyor.

Kara Tahta’nın Tanırımı Yayınlandı

Üs Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan aşk ve dram türündeki yeni dizi Kara Tahta’nın ilk tanıtımı TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. İlginç ve çarpıcı bir tanıtım olarak yayınlanmaya başlayan fragmanda Miray Daner’in suda boğulduğu ve Furkan Andıç’ın da suya dalarak onu kurtardığı anlar su altı kamerasıyla seyirciye aktarılmış. Yayınlanan ilk tanıtımda “hem öldürecek kadar güçlü hem de hayat verecek kadar…” ifadeleri kullanılmış. İlk tanıtımın ardından dizinin asıl tanıtımı ve ardından da bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Oldukça merak edilen dizide Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Onur Duymaz, Taylan Meydan ve Nizam Namidar rol alıyor.

Kara Tahta Konusu Ne?

Üs Yapım tarafından hazırlanan Kara Tahta dizisinde yarım kalmış bir aşk konusu ele alınıyor. Dizide Atlas ve ırmak çocukluk ve ilk gençlik yıllarında birbirine aşık bir çifttir. Ancak lise yıllarında büyük bir zorbalığa uğrayan ve travma yaşayan Atlas yıllar sonra eğitimini tamamlamış ve eski okuluna matematik öğretmeni olarak geri dönmüştür. Ancak bu dönüş eski ve yarım kalmış hikayelerinde üstünün yeniden açılmasına sebep olacaktır. Atlas’ın dönüşü bir tesadüf müdür yoksa bu tevafuk mudur? Bu yarım kalan hikaye yaşanmaya başladıkça ortaya çıkacak bir sırdır. Kara Tahta çok yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayacak.

09-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar