Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu! Survivor’da Kim Gitti? Kim Elendi? | 11 Haziran Cumartesi

Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu! Survivor’da Kim Gitti? Kim Elendi? | 11 Haziran Cumartesi
Survivor All Star’da 11 Haziran Cumartesi günü 4 adaylı eleme potasının heyecanı yaşanıyor. Adaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor’dan kim elendi? Kim gitti?

Survivor 2022 All Star’da 11 Haziran Cumartesi günü dört eleme adayından biri Dominik adasına veda edecek. Survivor’un bu yılki sezonunun bitmesine 1 ay kala geçtiğimiz hafta Ünlüler (Kırmızılar)- Gönüllüler (Maviler) arasında dokunulmazlık oyunlarının peş peşine oynanmasının ardından belirlenen 4 isim arasından en düşük sms i alan isim ve adaya veda eden isim Evrim Keklik oldu. Evrim’in elenmesinin sonrasında Acun Ilıcalı’nın konseyde açıklamasının ardından hızlandırılmış tura başlanıldı. Elemenin bir gün sonrasında haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı. 11 Haziran Cumartesi yapılacak elemenin ardından tekrar dokunulmazlık oyunları başlayacak 4 günün sonunda bir eleme daha gerçekleşecek. Sonrasında ise takımlar dağılacak ve bireysel oyunlara geçilecek. Survivor’da artık son viraja girildi. Bu haftanın Ünlüler- Gönüllüler arasında oynanan kıran kırana mücadelelerin ardından dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Haftanın ödül oyunu iletişim ödülü oldu. Ödül oyununa hangi takım gitti?  Survivor’da 11 Haziran 131. Bölüm tanıtım fragmanı da yayınlandı. Haftanın belirlenen 4 eleme adayından hangisi adaya veda etti. Kim elendi? Kim gitti? İşte elenen isim…


Survivor 11 Haziran Cumartesi 131. Bölüm Fragmanı

Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da 11 Haziran Cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Büyük bir mücadeleyle geçen Ünlüler(Kırmızılar)- Gönüllüler (Maviler) arasındaki ödül oyununun ödülü İletişim oldu. Ödül oyununu Kırmızı takım kazanırsa ailesinden bir kişi ile telefonda sesli konuşabilecek. Mavi takım bu ödülü daha önce yaşadığı için bu oyunda Mavi takım kazanırsa bir arkadaşıyla görüntülü konuşabilecek.

Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında karada oynanan parkur sonucunda 2 turda gerçekleşen ödül oyununun 1. Turunu Kırmızılar (Ünlüler) alırken, 2. Turu da Kırmızı Takım kazanarak 2-0 lık galibiyet ile iletişim ödülüne Kırmızı takım gitti.


Survivor’da Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bu hafta yeni takımlar oluşturuldu. Son hali ile; Kırmızı takım: Adam, Nagihan, Anıl, Batuhan, Ayşe. Mavi Takım ise; Berkan, Ogeday, Nisa, Atakan, Hikmet’ten oluştu.

8 Haziran Çarşamba günü Ünlüler (Kırmızılar) -Gönüllüler (Maviler) arasında hızlandırılmış tur elemelerine geçilerek ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Konseyde Ünlüler takımı arasında yaptığı oylama ile ilk eleme adayını belirledi. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe Yüksel oldu.

9 Haziran Perşembe günü Ünlüler- Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda kazanan takım Gönüllüler oldu. Ada konseyinde kendi aralarında oylama yapıp aday çıkaran takım Ünlüler olurken, belirlenen isim, haftanın 2. Eleme adayı Batuhan Karacakaya oldu.

10 Haziran Cuma günü Kırmızı ve Mavi takımlar arasında oynanan üçüncü ve son dokunulmaz oyunu oynandı. Büyük mücadelelerle geçen son dokunulmazlık oyununu bu kez Kırmızılar kazandı ve Gönüllüler takımı kendi arasında oylamaya giderek kendi aralarından aday çıkardılar. Haftanın 3. Eleme adayı Hikmet Tüğsüz oldu.

Haftanın 4. Eleme adayını ise Kırmızı takımdan çıkması gerektiği için fazla oyun kaybeden takım olarak, Kırmızı takımın en yüksek performansını gösteren kişi Nagihan Karadere 4. Eleme adayının ismini vererek aday çıkardı. Haftanın 4. Son eleme adayı Nagihan’ın belirlediği isim ile Anıl Berk Baki oldu.  

Survivor’dan Elenen İsim Kim Oldu? Kim Gitti | 11 Haziran Cumartesi

Survivor’da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonucunda sırasıyla haftanın eleme adayları Ayşe, Batuhan, Hikmet, Anıl oldu. 10 Haziran Cuma akşamı halk oylamasına gidilmesinin ardından, 11 Haziran Cumartesi akşamı en az sms alan kişiyi ada konseyinde Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor’da hayallerine ve adaya veda eden isim belli oldu. Survivor’da elenen isim Anıl Berk Baki oldu.

11-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar