Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu Gain'in İddialı Dizisi Cezailer'in Kadrosuna Katıldı

Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu Gain'in İddialı Dizisi Cezailer'in Kadrosuna Katıldı
Gain’de yayınlanacak olan ve çekimleri başlayan Cezailer dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Dizi 2022 yılında seyirciyle buluşacak.

Televizyon kanallarında yayınlanan ve seyirciyi ekrana kilitleyen pek çok birbirinden başarılı televizyon dizisine ek olarak artık internet yayın platformlarında da pek çok dizi seyirciyle buluşuyor. Özellikle oyuncular ve sektör için tam bir kurtarıcı haline gelen bu platformlarda yayınlanan diziler televizyon kanallarında yayınlananların aksine 40 – 60 dakika arasında sürelerden oluşuyor ve 8 – 13 olarak yayınlanıyor. Senaryolarının tamamı yazıldıktan sonra çekimlere başlanan bu diziler kısa sürede çekiliyor ve yayına hazır hale geliyor. Bu yönüyle sektörün gözbebeği olan bu dizilere bugünlerde bir yenisi daha ekleniyor. İnternet yayın platformu Gain’de yayınlanacak olan ve Cezailer adını taşıyan çarpıcı dizinin oyuncu castı tamamlandı ve okuma provaları da yapıldı. Sete çıkan ve çekimlere başlayan dizinin çarpıcı ve değişik hikayesi kadar oyuncu kadrosu da öne çıkmış durumda. Dizide Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu Başrolü paylaşıyor.

Cezailer Yakında Gain’de!

Başrolünde Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı ve yine birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Cezailer dizisi için her şey hazır. Okuma provaları yapılan dizinin çekimleri de başlamış durumda. Oldukça çarpıcı bir konusu olan Cezailer dizisi Murat Can Oğuz tarafından yönetiliyor. Dizide 1969 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde psikiyatri hastanelerinde gerçekleştirilmiş olan Rosenhan Deneyini günümüzde bir psikiyatrın Türkiye’de tekrarlamayı kafaya koymasıyla yaşanan ilginç ve çarpıcı olaylar ele alınıyor. Cezailer akıl hastanesinde cinayet işleyen ve suça karışan kişilerin konulduğu bir koğuşta yaşananlar ele alınacak ve suç ve tedavi ele alınacak. Üç erkek başrol oyuncusunun üç farklı karakteri canlandıracağı dizi 2022 yılında ekrana gelecek. İddialı kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle şimdiden merak konusu olan Cezailer Dizisi Gain içinde oldukça önem taşıyor.

Cezailer Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Oldukça çarpıcı bir hikayeye sahip olan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Cezailer dizisinin çekimleri başladı. 2022 yılında Gain’de yayınlanacak dizide rol alacak isimler arasında, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Ushan çakır, Onur Ünsal, Şerif Erol, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal gibi isimler yer alıyor.

11-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar