Survivor'da kim eleme adayı oldu? (14 Haziran Pazar)

Survivor'da kim eleme adayı oldu? (14 Haziran Pazar)
Survivor 2020'nin 14 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde kim eleme adayı oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

TV8'den ekrana gelen Survivor'da haftanın ikinci eleme adayları belli oldu. İlgiyle izlenen yarışma programının 14 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen bölümünde Kırmızı ve Mavi takım yine dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana bir parkur mücadelesine şahit olduğumuz dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyinde eleme adayları açıklandı. Peki kim eleme adayı oldu?

Mücadele ve gerilim dolu anlar izlediğimiz Survivor 2020'nin yeni bölümünde de bu anlardan fazlasıyla yaşandı. Parkurda verdikleri mücadelenin yanı sıra, iki takım yarışmacıları arasında sözlü atışmalar bitmek bilmiyor. Böyle bir ortamda oynanan dokunulmazlık oyunu yine büyük heyecan yaşattı. Yarışmacı kaybetmek istemeyen Kırmızı ve Mavi takım, dokunulmazlık oyununu kazanmak için birbiriyle mücadele etti. Kırmızı takım, üst üste ikinci kez kaybetmemek için parkura çıkarken Mavi takımın amacı ise kazanarak ada konseyinde rakiplerinde elenme stresi yaşatmaktı. Dokunulmazlık oyununda iki takım da birbirine büyük farklar atamadı. Maçın sonuna kadar skor yakın devam etti ve maçı 10'a 8'lik skorla Mavi takım kazandı. Böylece Kırmızı takım bu hafta üst üste ikinci kez eleme adayı belirlemek için ada konseyine gitmek durumunda kaldı. Herkes heyecanla ikinci eleme adayının kim olacağını beklemeye başladı.

Kırmızı takım geçtiğimiz hafta bir kişi eksilmek zorunda kalmıştı. Kırmızı takımda mücadele eden Yunus Emre, yarışmacılar arasında en az oy alarak yarışmaya veda etti. Bu hafta da dokunulmazlık oyununda başarısız sonuçlar elde eden Kırmızı takım, kaybettikleri ilk oyunun ardından ikinci oyunu da kaybederek 4 kişi kalmaya bir adım daha yaklaştı. 

Survivor'da kim eleme adayı oldu?

Ada konseyinde her zaman olduğu gibi yine gergin bir atmosfer hakimdi. Herkes Kırmızı takımın oylama yapmasını bekliyordu ancak oylama yapılmadı. Kırmızı takımda mücadele eden Elif, bireysel dokunulmazlığı aldığı için çeyrek finali garatilemişti. Bu sebepten dolayı Elif dışındaki tüm Kırmızı takım yarışmacıları yani Evrim, Yasin ve Sercan bu haftanın ikinci eleme adayları oldular.

13 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde ilk eleme adayı Ardahan olmuştu. Böylece iki dokunulmazlık oyunu sonunda tüm Kırmızı takım üyeleri elenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 

15-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler