Survivor'da kim elendi? 21 Nisan Çarşamba

Survivor'da kim elendi? 21 Nisan Çarşamba
Survivor'da elenen isim belli oldu! Programın 21 Nisan Parşamba yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim kim oldu? İşte detaylar!

Survivor'da kim elendi? Koronavirüs nedeniyle haftanın tüm günleri yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor'da nefes kesen bir eleme yaşandı. Birinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımı kaybetmişti. Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Barış'ı belirlerken, Ünlüler takımı ise Ezgi'nin adını vermişlerdi. Yeni eleme sistemiyle ekrana gelen Survivor 2020'de kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Gönüllüler takımında eleme adayı olan Barış en çok SMS olan isim olarak eleme potasından çıktı ve böylece Gönüllüler takımında en çok SMS alan ilk üç kişi isim söyleme hakkına sahip oldu. SMS'de en çok oy alan diğer isimler ise Evrim ve Cemal Can oldu.

Barış, Gizem'i eleme adayı olarak gösterirken, Evrim Ardahan'ı, Cemal Can ise Yasin'i söyledi.

Ünlüler takımında ise Ezgi'nin SMS oyu eleme potasından çıkmaya yetmedi ve SMS sıralamasında birinci isim Mert ikinci isim ise Aycan oldu. Mert, Yunus Emre'yi eleme adayı olarak söylerken, Aycan ise herkesi şaşırtaracak Elif'in ismini verdi.

Böylece Ünlüler takımında Ezgi, Yunus Emre ve Elif eleme adayı oldu. Genel SMS sıralamasına göre yarışmaya veda eden isim az sonra belli olacak.

Survivor 2020'ye en az SMS alarak veda eden isim Ezgi oldu.

Yeni Dokunulmazlık Sistemi

Koronavirüs nedeniyle bir çok televizyon yapımında olduğu gibi Survivor'da da ciddi değişikliklere imza atıldı. Bunun en basit örneği yarışmaya yeni yarışmacı dahil olamadığı için ünlüler takımından Barış'ın gönüllüler takımına transfer edilmesiydi. Yarışma tam gaz devam ederken geçtiğimiz günlerde Gönüllüler Takımından Yunus Emre'nin Ünlüler Takımına, Ünlüler Takımından Berkan'ın ise Gönüllüler Takımına transfer edildiği açıklanmıştı. Bir değişiklikde Dokunulmazlık oyunları için yapıldı.

Eskiden bir Dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve oylama sistemiyle yarışmacılar takımlarından bir ismi eleme potasına gönderiyorlardı. Ardından SMS oylamasında birinci ve ikinci çıkan isim eleme potasına iki isim daha gönderiyor ve en az SMS alan isim yarışmaya veda ediyordu.

Yeni sistemde artık haftada iki kez Dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu iki kez üst üste kaybeden takım 6 isim eleme potasına gönderirken, iki takımında bir oyun kaybetmesi durumunda iki takımdan üç isim eleme potasına yazılacak ve en az SMS alan bir isim yarışmaya veda edecek.

Bireysel oyunlara ne zaman geçileceği henüz belirsizliğini korurken yeni eleme sisteminde neredeyse tüm yarışmacılar elenme riskiyle karşı karşıya kalacak.

Survivor her gün saat 20:00'da tv8'de!

21-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler